Wpis z mikrobloga

@Bushi13: To są podywykonawcy starych kiejkut. Oni udaja narodowców aby realni patriocy nie wzięli sprawy w swoje ręce i nie zaczęli sami organizować takie grupy patrolowe itp. Czego nadal nie rozumiecie?
  • Odpowiedz
PiS uzywa tego typu narzędzi nie gorzej niz rosja. Kolejna reaktywacja zaraz przed parlamentarnymi wyborami.

@mleko3-2procent: na konfedpisowcow dziala. a to wystarczy, zeby miec wiekszosc konstytucyjna.
  • Odpowiedz
@qusqui21: Nie dziwie się. Temat imigrantów jest ważny - dla mnie i chyba dla wszystkich. PiS zawalił sprawę wizami dla ciapaków, i co ciekawe KO troche poprawilo sytuacje, import cudzoziemców zmalał od kiedy rządzą. ale hejt i tak pójdzie na KO.
  • Odpowiedz
@mleko3-2procent: niby tak, ale ciekaw jestem czy przypadek mojej znajomej jest odosobniony. Często przejeżdża przez granice Polsko-niemiecka i jak strona niemiecka kontroluje busa za każdym razem, tak polska w ogóle. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
Bo to nie jest grupa paramilitarna do walki z wrogim wojskiem, wbrew temu co wykopkom się wydaje.

@gerokSQ: Mi nawet nie chodzi o jakieś aktywne przeciwdziałanie bo to już sprawa dla wojska. Jednak nie wysilili się na jakieś słowa zaniepokojenia, potępienia rosyjskiego nalotu czy odnotowania tego faktu czy choćby nawet jakiejś konstruktywnej krytyki w stronę rządu, przedstawienia swoich pomysłów, rozwiązań w tym temacie. Cokolwiek. Przecież sytuacja dotyczy granicy, którą ROG
  • Odpowiedz
  • 0
Co ciekawe ruch jest nadal aktywny. Zbierają jakieś podpisy i sieją propagandę pisowską.

Ostatnio ich widziałem pod Jasną Górą w kamizelkach, że stoliczkiem, wielkimi banerami i flagami.

@To_ja_moze_pozamiatam: To ruchy pozorowane, aby trochę poprawić swoją widoczność. Naiwni będą kręcić się wokół kierownictwa z poczuciem wykonywania "patriotycznych" czynów, a ci będą szukać poklasku i profitów u konfedepisowskich polityków.
  • Odpowiedz
  • 3
Ja nie mam wątpliwości ze to był cyrk pod wybory prezydenckich. W wy?

PiS uzywa tego typu narzędzi nie gorzej niz rosja. Kolejna reaktywacja zaraz przed parlamentarnymi wyborami.

@mleko3-2procent: Oczywiście. Pokazał to też reportaż redakcji Goniec.pl

Zarządzanie strachem i zbijanie kapitału politycznego w zależności od okoliczności i partyjnych potrzeb.
Bushi13 - >Ja nie mam wątpliwości ze to był cyrk pod wybory prezydenckich. W wy?

PiS...

źródło: 60930a1f1732862b2e46f9cc00e25cc04516bd2451cc5eb98249c262cd03b3c4

Pobierz
  • Odpowiedz