Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Niby jedzie te pół świata teraz na mistrzostwa a z Europy dalej ciężko awansować. Jakieś Kokakau, k---a Zielony Przylądek xD jadą a nam każesz z Włochami, Duńczykami, Turkami grać? Infantino tobie sufit na tą łysą pałę spadł.
#mecz
#mecz

Bąkiewicz i Ruch Obrony Granic od 7 dni nie umieścili żadnego wpisu na Facebooku w temacie rosyjskich dronów, które wleciały przez wschodnią granicę Polski.
PS. Z zachodniej granicy RP z nudów już się jakiś czas temu zwinęli.
#bakiewicz #ruchobronygranic #rog #polska #rosja #ukraina
źródło: temp_file2326373110464064459
PobierzPiS uzywa tego typu narzędzi nie gorzej niz rosja. Kolejna reaktywacja zaraz przed parlamentarnymi wyborami.
źródło: G0fvkhXXcAA0_9T
PobierzOstatnio ich widziałem pod Jasną Górą w kamizelkach, że stoliczkiem, wielkimi banerami i flagami.
@mleko3-2procent: na konfedpisowcow dziala. a to wystarczy, zeby miec wiekszosc konstytucyjna.
@gerokSQ: Mi nawet nie chodzi o jakieś aktywne przeciwdziałanie bo to już sprawa dla wojska. Jednak nie wysilili się na jakieś słowa zaniepokojenia, potępienia rosyjskiego nalotu czy odnotowania tego faktu czy choćby nawet jakiejś konstruktywnej krytyki w stronę rządu, przedstawienia swoich pomysłów, rozwiązań w tym temacie. Cokolwiek. Przecież sytuacja dotyczy granicy, którą ROG
@To_ja_moze_pozamiatam: To ruchy pozorowane, aby trochę poprawić swoją widoczność. Naiwni będą kręcić się wokół kierownictwa z poczuciem wykonywania "patriotycznych" czynów, a ci będą szukać poklasku i profitów u konfedepisowskich polityków.
@mleko3-2procent: Oczywiście. Pokazał to też reportaż redakcji Goniec.pl
Zarządzanie strachem i zbijanie kapitału politycznego w zależności od okoliczności i partyjnych potrzeb.
źródło: 60930a1f1732862b2e46f9cc00e25cc04516bd2451cc5eb98249c262cd03b3c4
Pobierzźródło: bce4e3b74b7ef9a16caf7186b633f3f6f14436c509472d1482ae04c33410d08e
Pobierz