Wpis z mikrobloga

@archubuntu: nawet jeśli, to też w fajnym świetle stawia zwolenników PiSu.
- chwalisz się znajomością języków? Hahahaha beka z ciebie
- chwalisz się udziałem w nielegalnych ustawkach? Boże wszechmogący, idealny człowiek, mąż stanu!
xDD możecie fikołki robić olimpijskie, a i tak tylko się pogrążacie.
  • Odpowiedz
chwalisz się znajomością języków? Hahahaha beka z ciebie

@wcfilmowe: Dosłownie piszesz to odpowiadając na post tłumaczący Ci, dlaczego tak wcale nie było.

chwalisz się udziałem w nielegalnych ustawkach? Boże wszechmogący, idealny człowiek, mąż
  • Odpowiedz
no popatrz... zupełnie jak silniaczki batyra xD dawaj zrób teraz fikoła że to wcale nie to samo X D

@FoliarzBombelkowy: no nie wiem czy pamiętasz jak vikop był z----------y postami czaskoskiego i jego d--y wraz z najmądrzejszymi wypowiedziami XD to można było botami nazwać

a ty mi wciskasz czy to to samo lub nie, w chuju to mam. Oboje są siebie warci, jeden jest oszustem i debilem a drugi bezpłciową
  • Odpowiedz
@Tommy__: niesymetryczne relacje, w ktorych inne sa wymagania jezykowe wobec partnerow w rozmowie, to kompleks nizszosci. We Francji nikt glupio nie pyta czy Macron bedzie umial mowic po polsku w kontakcie z polskim prezydentem i rządem
  • Odpowiedz
Oboje są siebie warci, jeden jest oszustem i debilem a drugi bezpłciową lesbijką

@Pracuje_zdalnie_chyba: wow, trzeba cię gdzieś zgłosić, bo to jakiś cud, że z tak zaawansowanym porażeniem mózgowym jesteś w stanie używać klawiatury xD nie widziałem jeszcze takiego salta centrystycznego, żeby zrównywać ludzi, bo jeden rzeczywiście coś zrobił, a drugiego oblać zmyśloną obelgą xD ja p------e, usuń konto.

Dosłownie piszesz to odpowiadając na post tłumaczący Ci, dlaczego tak wcale nie
  • Odpowiedz
Przecież kanał zero robił z tego cnotę, chwalił się tym u mencena sam prezydent

@wcfilmowe: 2 kwestie.

a) próba wyeksponowania silnych cech kandydata i wrzucenie ich na sztandary (francuski Trzaskowskiego).
b) próba zapudrowania czegoś, co może być w życiu kandydata uznane za wstydliwe i dobranie narracji tak, żeby dobrze brzmiało, przy czym, gdyby ów fakt na jaw nie wyszedł, to nikt specjalnie by tego tematu nie wyciągał i się nim nie chwalił
  • Odpowiedz
ja przezwisko Bonżur wielokrotnie widziałem wśród polityków PiS

@Tommy__: może dlatego że to Polak a nie Francuz i do tego wieśniacko się flexował że zna języki obce co w dzisiejszych czasach jest już umiejętnością powszechną i podstawową dla każdego kto skończył szkołę średnią.
  • Odpowiedz
a) próba wyeksponowania silnych cech kandydata i wrzucenie ich na sztandary (francuski Trzaskowskiego).

b) próba zapudrowania czegoś, co może być w życiu kandydata uznane za wstydliwe i dobranie narracji tak, żeby dobrze brzmiało, przy czym, gdyby ów fakt na jaw nie wyszedł, to nikt specjalnie by tego tematu nie wyciągał i się nim nie chwalił (ustawki Nawrockiego) Jeśli nie odróżniasz a od b, to wybacz, ale intelektualnie nie jesteś partnerem do dyskusji.

@archubuntu
  • Odpowiedz