Aktywne Wpisy

Dobranoc wszystkim i życzę miłego poniedziałku.
źródło: IMG_20250320_043208_463
Pobierz
Aeterna +1
Huop skończył Silent Hill f i ma rozkmine. Daję 8,5/10. Tfu na te opinie dziada z wąsem, który nawet gry nie przeszedł a opinia ta jest powielana przez innych co nawet gry nie odpalili. Walka jest bardzo dobra. Klimat wylewa się z ekranu. Fabuła po zakończeniu na prawdę nabiera sensu. Dwójki nie przebije, ale to mocny zawodnik. Minusem byłaby tu tylko cena, ale to nie jest element rozgrywki.
#silenthill #
#silenthill #
źródło: 1000173241
Pobierz

#polityka #bekazpisu #bekazprawakow
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz- chwalisz się znajomością języków? Hahahaha beka z ciebie
- chwalisz się udziałem w nielegalnych ustawkach? Boże wszechmogący, idealny człowiek, mąż stanu!
xDD możecie fikołki robić olimpijskie, a i tak tylko się pogrążacie.
@wcfilmowe: Dosłownie piszesz to odpowiadając na post tłumaczący Ci, dlaczego tak wcale nie było.
fikoł w fikoł ale co robić, trzeba pisać głupoty na wykopie
@Pracuje_zdalnie_chyba: On sam się mianował dupiarzem. Dosłownie sam siebie tak nazwał w wywiadzie xD
@Pracuje_zdalnie_chyba: no popatrz... zupełnie jak silniaczki batyra xD dawaj zrób teraz fikoła że to wcale nie to samo X D
I zaraz z tego zrobić będzie można spin, że wyśmiewam umiejętność czytania. A nie umiejętność czytania ze zrozumieniem.
@FoliarzBombelkowy: no nie wiem czy pamiętasz jak vikop był z----------y postami czaskoskiego i jego d--y wraz z najmądrzejszymi wypowiedziami XD to można było botami nazwać
a ty mi wciskasz czy to to samo lub nie, w chuju to mam. Oboje są siebie warci, jeden jest oszustem i debilem a drugi bezpłciową
@Pracuje_zdalnie_chyba: wow, trzeba cię gdzieś zgłosić, bo to jakiś cud, że z tak zaawansowanym porażeniem mózgowym jesteś w stanie używać klawiatury xD nie widziałem jeszcze takiego salta centrystycznego, żeby zrównywać ludzi, bo jeden rzeczywiście coś zrobił, a drugiego oblać zmyśloną obelgą xD ja p------e, usuń konto.
@wcfilmowe: 2 kwestie.
a) próba wyeksponowania silnych cech kandydata i wrzucenie ich na sztandary (francuski Trzaskowskiego).
b) próba zapudrowania czegoś, co może być w życiu kandydata uznane za wstydliwe i dobranie narracji tak, żeby dobrze brzmiało, przy czym, gdyby ów fakt na jaw nie wyszedł, to nikt specjalnie by tego tematu nie wyciągał i się nim nie chwalił
wyobraź sobie, że są ludzie, którzy nie chcą się mieszać z szambem z lewej czy prawej strony i wolą wyśmiewać obie tak samo
@Tommy__: może dlatego że to Polak a nie Francuz i do tego wieśniacko się flexował że zna języki obce co w dzisiejszych czasach jest już umiejętnością powszechną i podstawową dla każdego kto skończył szkołę średnią.
@archubuntu