✨️ Jak być szczerym w związku z introwertykiem?Ⓘ Jestem introwertykiem z zawodu nikt. Dorabiam na ochronie bo mam orzeczenie o lekkim stopniu niepełnosprawności. Poznałem jakiś czas temu dziewczynę, dużo młodszą ale bananową studentkę prawa Ona myśli że mam swój warsztat samochodowy bo nie chciałem wyjść na nieudacznika. Problem w tym że jest cudowna i wyrozumiała i boje się jej przyznać jaki jestem. Nie wiem czy zakończyć znajomość czy kłamać Boje się odrzucenia
punktualny-pionier-32: Tu nie ma żadnej znajomości bo nie ma żadnego ciebie, jest sylwetka fikcyjna. Przygotuj się uderzenia o ziemie bo trochę może poboleć. I to jest pewne że rąbniesz
Problem w tym że jest cudowna i wyrozumiała i boje się jej przyznać jaki jestem.
@mirko_anonim: im dłużej ukrywasz tym większego kopa dostaniesz, jeżeli się przyznasz teraz i wytłumaczysz to masz jakąś szanse na wytłumaczenie i kontynuacje związku, ale im dłużej z tym zwlekasz tym bardziej kobieta się zastanowi czy dać ci drugą szanse. Odpowiedz sobie sam czy wybaczyłbyś swojej kobiecie gdyby okłamywała ciebie z czymś ważnym przez długi czas?
@mirko_anonim: skłamałes, to i tak wyjdzie prędzej czy później. Jestem pewien, ze Cię rzuci jak odkryje prawdę bo nie bez powodu poleciała na właściciela warsztatu bo to gruby hajs oznacza.
Odpowiedz sobie sam czy wybaczyłbyś swojej kobiecie gdyby okłamywała ciebie z czymś ważnym przez długi czas?
@lobo: ja np. miałbym w------e jakby chwaliła się że jest właścicielką żabki a okazało się że pracownikiem. Tu nie chodzi o kłamstwo tylko rozczarowanie. Ona liczy na zaradnego przy kasie a tu klops. Ciekawe jakby skłamał w drugą stronę. Był właścicielem tego warsztatu a kłamał że tylko pracuje bo chciał wybadać czy leci na
dominujący-badacz-26: Na aplikacjach randkowych pełno jest bajkopisarzy, więc op niczym specjalnym się nie wyróżnia. Robi to co wielu ziomków tylko po to, by zamoczyć, bo i tak większość tych relacji trwa chwilę. Możesz koloryzować swój życiorys, by przelecieć jakąś loszkę lub może to być dla Ciebie impuls, żeby serio zmienić swoje życie, bo chciałbyś być z kimś takim jak ta dziewczyna.
ja np. miałbym w------e jakby chwaliła się że jest właścicielką żabki a okazało się że pracownikiem
Wiesz jeden będzie miał w------e, a inny no cóż, dla innego prawdomówność w związku może być nieprzekraczalną granicą. Ja osobiście bym się wkurzył jakby mi kobieta nakłamała o takich rzeczach.
Ciekawe jakby skłamał w drugą stronę.
@De_Fault: Bo "pozytywne" kłamstwo znacznie łatwiej wybaczyć o ile oczywiście ktoś nie wykorzystał tego kłamstwa dla swoich celów. Np. kłamstwo typu
Jestem introwertykiem z zawodu nikt. Dorabiam na ochronie bo mam orzeczenie o lekkim stopniu niepełnosprawności. Poznałem jakiś czas temu dziewczynę, dużo młodszą ale bananową studentkę prawa
Ona myśli że mam swój warsztat samochodowy bo nie chciałem wyjść na nieudacznika.
Problem w tym że jest cudowna i wyrozumiała i boje się jej przyznać jaki jestem.
Nie wiem czy zakończyć znajomość czy kłamać
Boje się odrzucenia
#zwiazki #relacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: prawdopodobne a nie pewne, drugi człowiek to nie jest stała kosmologiczna.
Do bani że opie że kłamałeś, ale lepiej być szczerym niż rzucać z fałszywą pozą, po prostu przeproś i bądź gotowy na to że ona zakończy ten temat.
@mirko_anonim: im dłużej ukrywasz tym większego kopa dostaniesz, jeżeli się przyznasz teraz i wytłumaczysz to masz jakąś szanse na wytłumaczenie i kontynuacje związku, ale im dłużej z tym zwlekasz tym bardziej kobieta się zastanowi czy dać ci drugą szanse. Odpowiedz sobie sam czy wybaczyłbyś swojej kobiecie gdyby okłamywała ciebie z czymś ważnym przez długi czas?
@mirko_anonim: te + z medycyny mają najwiekszą odklejkę jesli chodzi o wymogi wobec faceta xD Pozdro
@lobo: ja np. miałbym w------e jakby chwaliła się że jest właścicielką żabki a okazało się że pracownikiem. Tu nie chodzi o kłamstwo tylko rozczarowanie. Ona liczy na zaradnego przy kasie a tu klops. Ciekawe jakby skłamał w drugą stronę. Był właścicielem tego warsztatu a kłamał że tylko pracuje bo chciał wybadać czy leci na
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował:
Wiesz jeden będzie miał w------e, a inny no cóż, dla innego prawdomówność w związku może być nieprzekraczalną granicą. Ja osobiście bym się wkurzył jakby mi kobieta nakłamała o takich rzeczach.
@De_Fault: Bo "pozytywne" kłamstwo znacznie łatwiej wybaczyć o ile oczywiście ktoś nie wykorzystał tego kłamstwa dla swoich celów. Np. kłamstwo typu