Aktywne Wpisy
Gumez +499
Moja mama dzisiaj zmarła. Rak ją wykończył. Była bardzo wierząca, wiec proszę chętnych o modlitwę #modlitwa #mirkomodlitwa

yourgrandma +19
źródło: b237060886f597eded3ad19b1a53f5a5d0dd63d287cdfe27c61f4f54a4fba1da
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
- Daddy! Daddy! DO! (Kaguya-sama: Love is War?) 21.8% (54)
- Dan Dan Kokoro Hikareteku (Dragon Ball GT) 60.5% (150)
- Flashback (Kokkoku) 8.1% (20)
- Gigi la Trotolla (Dashu Kappei) 9.7% (24)

#podroze #podrozujzwykopem #turystyka #turcja #dziendobry #czujedobrzeczlowiek
źródło: temp_file6745959775501021050
Pobierzźródło: temp_file439227439271702005
Pobierzźródło: 1000045272
Pobierz@crespo: rozwiń trochę. Miałem w tym roku tam zajrzeć ale nie chciało mi się tyle tarabanić i skónczyło się na paleniu fajki wodnej na moście Galata w Konstantynopolu i wcinaniu Langosza u Madziara ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krupier: a widziałeś kolejki do tej wieży? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Odlecieli z cenami, w tych kolejkach chyba tylko lemingi i Turcy, bo dla nich ceny jakieś groszowe są co jest generalnie zrozumiałe.
@non-serviam: widziałem. xD
Za tą cenę to sobie do oceanarium pojechaliśmy. Stać
1. Te formacje skalne są przepiękne ale też mocno skoncentrowane w konkretnym miejscu. Jadąc autem przez ten region przez 90% czasu za oknem nie ma nic ciekawego.
2. Masa ludzi, mimo że byłem przed sezonem. W podziemnych miastach nie dało się normalnie zwiedzać bo były korki z ludzi.
3. Goreme miasteczko pięknie położone ale kicz taki jak w dobrym kurorcie nad Bałtykiem czy w Słonecznym Brzegu.
@Krupier: odklejka totalna, nawet zachodni turyści narzekają na te cenniki. Do Luwru taniej wejdziesz.... Trzeba to bojkotować do czasu aż się ogarną.
Ogólnie mi by się nie chciało lecieć do Turcji tylko i wyłącznie, żeby zobaczyć Kapadocję. Ale jako element większej wycieczki (a nawet zwyczajnego wypoczynku na Riwierze)