Aktywne Wpisy

MonazoPL +121
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
tesknilam_ +19
Podobają wam się takie krótkie grzywki? Mi tak i jestem ich fanką, lecz nie każdej będzie pasować. #rozowepaski #niebieskiepaski #wlosy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Zastanawiam się nad wyborem koloru i trochę obawiam się, jak będzie wyglądał po pół, roku czy dwóch
#applewatch #smartwatch #apple
źródło: awu
Pobierzźródło: apple-watch-ultra-3-natural-titanium-or-black-cant-decide-v0-od0wwnord8pf1
Pobierzja w sumie U1 porysowałem tylko podczas wspinaczki jak po skałach przejechałem (ale tylko obudowę delikatnie, szafir bez śladów), dwa razy, dlatego myślę że po prostu jakąś ochronkę
Mam czarny. Schodzi mocno ale ja go nie oszczędzam.
za bardzo mi takim garminem zalatuje, zbyt ciemny ogólnie
@glos_zenady: Właśnie przesiadam się z czarnego Garmina i mam dokładnie to samo wrażenie. Ten ciemny z daleka wygląda trochę jak Garmin albo jakaś opaska Amazona.
Na zdjęciach wygląda świetnie, ale na żywo jest zbyt mało widoczny.
Nie przepadam za świecidełkami, ale ten natural w połączeniu z ciemniejszą opaską jest spoko, a do bardziej eleganckich okazji pasuje mediolańska.
Wyglądał jak zarysowany ale wystarczyło przetrzeć i nie było śladu. To były resztki farby/sciany. Tak samo jak zahaczysz o jakiś kamień na szlaku
Tu możesz zobaczyć koło 3 minuty. Klucz wygląda jakby rysował, a wystarczy przetrzeć i znika:
https://youtu.be/VS66VOUmoKQ?si=C2Dre4qHkjYgojP8
Twardsze metale jak dalej nożyk go rysują.
źródło: IMG_0490
PobierzNa żywo dużo gorzej uwierz.