Wpis z mikrobloga

@glos_zenady: też się zastanawiam, bo zmieniam U1 na U3, jest sporo filmów od sport-jutuberów opisujących jak im się trzymają (np desfit) i chyba jerryrig też zrobił, ogólnie codzienne używanie nie powinno zostawiać śladów, ale jak mocno w coś grzmotniesz to czarny zejdzie.
ja w sumie U1 porysowałem tylko podczas wspinaczki jak po skałach przejechałem (ale tylko obudowę delikatnie, szafir bez śladów), dwa razy, dlatego myślę że po prostu jakąś ochronkę
  • Odpowiedz
@glos_zenady: jestes przekonany do czarnego? Ja myslalem, ze tylko czarny i juz mialem zamawiac, ale zobaczylem na zywo i jednak natural lepiej wyglada. Czarny wyglada troche troche jak ciemna opaska, zabawka.
  • Odpowiedz
  • 0
@nick230 miałem już ten naturalny i nachodzi chęć do zmiany wraz z powrotem do ekosystemu :P właśnie na zdjeciach pogladowych w sklepach super, ale jeszcze wczoraj trochę popatrzyłem na reddicie jak to wygląda pod roznym swiatłem na ręce i chyba przejde się do ispota to zweryfikować...
za bardzo mi takim garminem zalatuje, zbyt ciemny ogólnie
  • Odpowiedz
za bardzo mi takim garminem zalatuje, zbyt ciemny ogólnie

@glos_zenady: Właśnie przesiadam się z czarnego Garmina i mam dokładnie to samo wrażenie. Ten ciemny z daleka wygląda trochę jak Garmin albo jakaś opaska Amazona.
Na zdjęciach wygląda świetnie, ale na żywo jest zbyt mało widoczny.

Nie przepadam za świecidełkami, ale ten natural w połączeniu z ciemniejszą opaską jest spoko, a do bardziej eleganckich okazji pasuje mediolańska.
  • Odpowiedz
@glos_zenady: mam od roku. Przetarłem go parę razy o ściany czy narzędzia.
Wyglądał jak zarysowany ale wystarczyło przetrzeć i nie było śladu. To były resztki farby/sciany. Tak samo jak zahaczysz o jakiś kamień na szlaku

Tu możesz zobaczyć koło 3 minuty. Klucz wygląda jakby rysował, a wystarczy przetrzeć i znika:
https://youtu.be/VS66VOUmoKQ?si=C2Dre4qHkjYgojP8

Twardsze metale jak dalej nożyk go rysują.
Kantar - @glos_zenady:  mam od roku. Przetarłem go parę razy o ściany czy narzędzia. ...
  • Odpowiedz
@glos_zenady: mam czarną ultra 2 od roku i zero rysek. Ale drugi raz bym nie wziął czarnego, srebny wydaje się wizualnie większy i jakoś lepiej współgra z różnymi kolorami opasek
  • Odpowiedz
@glos_zenady: używam Ultra 2 w tym kolorze od prawie roku. Sam zegarek utrzymał się idealnie mimo kilkukrotnego uderzenia o chropowatą elewację budynku przy zamykaniu drzwi wejściowych. Zużycie widać jedynie na sprzączce paska w miejscu gdzie regularnie szoruje o biurko. Ogólnie jestem dość zaskoczony wytrzymałością w porównaniu do używanego wcześniej czarnego zegarka z aluminium, który załapał sporo widocznych uszkodzeń.
KebabWolowinaSosOstry - @glos_zenady: używam Ultra 2 w tym kolorze od prawie roku. Sa...

źródło: IMG_0490

Pobierz
  • Odpowiedz