Wpis z mikrobloga

Tak nawiązując do poprzedniego wpisu, zrobiłem sobie mały test. W sumie nie wiem po co, bo ta gra nie ma endgame i nie potrzebuję już currency, ale no dobra.
180x The King of the Mists czas ok. 3h.

27000 splinters po 1200/div = 22.5 Div
Razem ex = 8244/200 = 41.2 Div
Profit 41.2 + 21 - 22.5 = 39.7 Div
Czas 39,7 : 3 = 13.2 Div/h

Jeszcze mi dropnął rathpith, który poszedł za 14 div, ale nie liczyłem go bo to już rng.
Nic nie było na slow sell, z samej sprzedaży pewnie można dobić więcej, ale chciałem się szybko pozbyć.
Do tego cały tab rare t4/t5 82ilvl to craftu/recomb.

#pathofexile2 #poe2
ProwojMiliten - Tak nawiązując do poprzedniego wpisu, zrobiłem sobie mały test. W sum...

źródło: JPEGView_PtlksI7h8t

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Gratuluje wspaniała nikomu nie potrzebna robota ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@makczuspikczus: Gdyby nie tacy gracze to nie było by buildów, stratów, poradników, hypu i POE straciłoby połowę sensu

@ProwojMiliten Problem z takimi wyliczeniami jest taki, że masz na sobie pewnie sprzęt za 300 divów, więc dla zwykłego śmiertelnika ma to małe przełożenie
  • Odpowiedz
@ProwojMiliten: nienawidzę tego bossa. Turbo łatwy ale 1. labirynt, znowu mnie wisp nie doprowadził do portalu ledwo go znalazłem 2. zbugował mi się przed drugą fazą xd kilka razy próbowałem się przelogować i sie poddałem, też to miałeś? masz na to patent?
szmichal - @ProwojMiliten: nienawidzę tego bossa. Turbo łatwy ale 1. labirynt, znowu ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@ProwojMiliten: No już "popsuliście" cene rituali, ty lub jakiś jutuber :) Swoją drogą dość optymistycznie dałeś minutę na cały 1 run i powrzucanie :)
Anyways, podciągnąłem rarity na 123+15 i przerzuciłem na xestha - razem z "segregacją" schodzi mi 6-7 minut (a to jeszcze bez sprawdzania rare i ringów) ale póki co wypada to mi lepiej
Fajna robota, gratki.
  • Odpowiedz
@FrostlyMostly: run zajmuje mi 40-50 sekund, dodałem 10 sekund bufora, nie potrzeba więcej wszystko do quada i tak idzie. Fakt potem sprzedanie tego pewnie z pół godzinki, a ogarnięcie rare jeszcze więcej, ale i tak ich nie liczyłem tu.

A co do ceny splintersów myślę, że spoleczność tutaj jest zbyt mała żeby zniszczyć rynek, ale ogólnie i tak uważałem że ta cena jest z czapy i kupiłem wczoraj 250k splintersów
ProwojMiliten - @FrostlyMostly: run zajmuje mi 40-50 sekund, dodałem 10 sekund bufora...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@mawmawy: Ja gram Rathpith + Defiance + Kaom, Atziri to tylko jak chcesz pod ES i + spell amulet.
Ale zaczynałem od Sanguimancer mask + defiance i już wtedy było spoko, tylko trzeba dużo +strength/life na itemach.
  • Odpowiedz