Aktywne Wpisy

stary_grat +21
i co uważacie że to jest normalne że fizjoterapeuta wam tak żonke obraca i maca? :) #zwiazki #zdrowie #fizjoterapia
ciekawe czy masaż łechtaczki tez wszedl
ciekawe czy masaż łechtaczki tez wszedl
źródło: Screenshot 2025-10-22 at 09.38.37
Pobierz
SendMeAnAngel +197
#bolt zaczniecie wlepiać kary i blokować konta albo znikniecie z Polski jak z cywilizowanej części Europy #rzeszow #hulajnogaelektryczna
źródło: 20251022_094947
Pobierz

180x The King of the Mists czas ok. 3h.
27000 splinters po 1200/div = 22.5 Div
Razem ex = 8244/200 = 41.2 Div
Profit 41.2 + 21 - 22.5 = 39.7 Div
Czas 39,7 : 3 = 13.2 Div/h
Jeszcze mi dropnął rathpith, który poszedł za 14 div, ale nie liczyłem go bo to już rng.
Nic nie było na slow sell, z samej sprzedaży pewnie można dobić więcej, ale chciałem się szybko pozbyć.
Do tego cały tab rare t4/t5 82ilvl to craftu/recomb.
#pathofexile2 #poe2
źródło: JPEGView_PtlksI7h8t
Pobierz@makczuspikczus: Gdyby nie tacy gracze to nie było by buildów, stratów, poradników, hypu i POE straciłoby połowę sensu
@ProwojMiliten Problem z takimi wyliczeniami jest taki, że masz na sobie pewnie sprzęt za 300 divów, więc dla zwykłego śmiertelnika ma to małe przełożenie
@Kiedys_Mialem_Fejm To prawda, ale te bossy są teraz znerfione w porównaniu do poprzedniego t4, myślę że jest dużo buildów gdzie na samych rare itemach zrobisz go szybko.
źródło: image
Pobierz@szmichal nie zdarzyło mi się, nic nie poradzę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Anyways, podciągnąłem rarity na 123+15 i przerzuciłem na xestha - razem z "segregacją" schodzi mi 6-7 minut (a to jeszcze bez sprawdzania rare i ringów) ale póki co wypada to mi lepiej
Fajna robota, gratki.
A co do ceny splintersów myślę, że spoleczność tutaj jest zbyt mała żeby zniszczyć rynek, ale ogólnie i tak uważałem że ta cena jest z czapy i kupiłem wczoraj 250k splintersów
źródło: image
PobierzWidziałem teraz lance zrobił guide - nie czytałem, ale na początku dużo zgapiałem co robi więc pewnie będzie spoko.
https://maxroll.gg/poe2/build-guides/ember-fusillade-blood-mage-build-guide
Ale zaczynałem od Sanguimancer mask + defiance i już wtedy było spoko, tylko trzeba dużo +strength/life na itemach.