Wpis z mikrobloga

@Dominek: To samo dzieje się na wykopie. Dostałem permanentego bana za dodanie linku z cytatami marszałka Piłsudskiego o rosjanach. Nie napisałem ani jednego obraźliwego komentarza, nie użyłem żadnego przekleństwa. Ban permanentny.
  • Odpowiedz
@d4wid: haha, ale to ty masz +200k akcji na wykopie i niskie iq prawiczku (nr przy nicku nie zawsze oznacza rocznik xD). Propaganda idzie z dwóch stron i ze strony ruskiej i ze strony ukraińskiej, większość ludzi to rozumie, ale nie takie dzbany jak ty.
@Tetsuya Nie piszę o tym. Takie profile jak ten przekłamują i wszędzie wplatają ukraińską narracje, a świat nie jest czarno-biały, pamiętasz co się działo
  • Odpowiedz
@Djuk94: Jeżeli zrównujesz rosyjską propagandę na równi z ukraińską jako równie szkodliwe i równie masowe, to jesteś zwykłym kacapskim dezinformatorem. Tyle.
  • Odpowiedz
@Mikka: Jeżeli dla ciebie nie ma ukraińskiej propagandy, to jesteś zwykłym upaińskim dezinformatorem. Na wykopie jakoś mało widzę ruskich onuc, chociaż takie też są, jednak większość to ukraińskie onuce, które szanują bardziej Ukrainę niż Polskę. Szkoda, że wykop zrobił się takim propagandowym ściekiem, gdzie jakieś ukry piszą mi, że jestem proruski, gdzie jedyny kontakt jaki z ruskimi mam to jak w cs'a zagram, wyzywając się z nimi xDD
  • Odpowiedz
@Djuk94:

które szanują bardziej Ukrainę niż Polskę

Takie kompleksy i frustracje, które powodują tak absurdalne tezy z twojej strony to wynik jakichś traum z dzieciństwa?

Dziwisz się że nazywają cię onucą, jak używasz określeń typu "upaina" do określenia Ukrainy to się k---a nie dziw. Jedyną grupą, która ma interes obrzydzania Nam Ukrainy dehumanizując ją na każdym kroku są ruskie trole i putinowcy. Używaj neutralnego i cywilizowanego języka a nie żywcem
  • Odpowiedz