Aktywne Wpisy

gonzo91 +80
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz
Lolenson1888 +20
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

źródło: 1000059551
Pobierz10 lat temu można się jeszcze było pokusić o coś z HPE, dzisiaj już nawet tego.
O ile znakomita większość sprzętu komputerowego staje się coraz prostsza w obsłudze i np. moi rodzice już mnie nie potrzebują wołać czy żeby sobie wifi ogarnąć, internet, rozmaite peryferia komputerowe.
To drukarki wydają się podążać zupełnie w przeciwną stronę.
Drukarka to nawet jak niby działa to albo format papieru pochrzaniony, albo coś innego w jakiś odmętach ustawień konfiguracyjnych.
@JanPancerzII: budyń to świetny deser, ale nie nadaje się na sanki
@japycz:
Od 20??
Moja pierwsza drukarka to HP 690C. Kupiona w
@RandomowyMirek: Z tym się nie zgodzę. Miałem dokładnie taką samą, kupioną dokładnie w 1998.
Poza tym, że jak drukowała to wszyscy sąsiedzi słyszeli, i do wydruku leciało to po LPT, to jak na tamte czasy była niezawodna.
Atrament żarła jak głupia, jednak jeden kartridż dało się zamiennikami napełniać nawet
W kwestii drukarek to od kiedy zaczęli walczyć z zamiennikami tonerów i tuszy to tylko szaleńcy kupują ich produkty. Wcześniej jakoś można było to jeszcze wyjaśnić.