Wpis z mikrobloga

często też pytacie mnie w wiadomościach skąd się wzięła moja klaustrofobia to odpowiedź znajduje się w załączonym obrazku (tak mnie się wydaje), a tak mnie się wydaje ponieważ znam tę historię od rodziny. a było tak, że jak miałem wbity ten 3/4lvl to poszedłem z rodzeństwem do makdonalda i zacząłem zjeżdżać na tej kopiącej prądem zjeżdżalni i podobno skrzyżowałem nogi podczas jazdy i kolana mi utknęły w rurze, że się zaklinowałem. podobno strażacy interweniowali i cięli szlifierką zjeżdżalnie, żeby mnie wydostać xd niby człowiek nie pamięta takich rzeczy, a jednak fobia została ehhhhhhhhh
zazdrosny - często też pytacie mnie w wiadomościach skąd się wzięła moja klaustrofobi...

źródło: obraz_2026-05-28_195559164

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zazdrosny: pamietam jak bylem w lublinie w maku jakos jak mialem z 6 lat i w tej zjezdzali co j----a prądem jakis inny gowniarz powiedzial ze mnie z-----e scyzorkiem i ze dobrze ze go ze sobą wziął.
  • Odpowiedz
Abstrahując od wymyślonej historii mirka giganta, to słyszałem kiedyś taką miejską legendę, że jakieś p----y na basenach i w McDonald’s wkręcali od spodu wkręty do drewna, żeby kaleczyć dzieci.
  • Odpowiedz