Aktywne Wpisy
nowszyja +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +12
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Zbliża mi się koniec abonamentu u jednego z dostawców i stoję przed wyborem gdzie opłacić znów na rok.
Chciałbym poznać wasze zdanie na temat tych dwóch dostawców. Wasze doświadczenia, plusy i minusy.
Który dostawca lepszy
Nie stać cie to nie komentuj( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jedynie tyle że rok mialem jeden kolejny rok drugi.
Według mnie oba są ok dlatego zastanawiam sie kogo wybrac na kolejny rok.
@puniek A masz ochote wypowiedzieć się na temat tych dostawców których wymieniłem?
Z twoim zdaniem sie liczę
Co w tym dziwnego ze pytam innych o ich zdanie?
I dlaczego sugerujesz mi płacić dwa razy za to samo?
Nie masz nic wartościowego do dodania to w jakim celu jest twój komentarz.
Nie szkoda ci czasu na takie plucie jadem?
Dlaczego uważasz, że moja rada jest bezwartościowa, skoro kupując obydwie TV masz wszystko na czym ci zależy?
Rozumiem, że moja rada ci się nie podoba, ale dlaczego moją radę nazywasz pluciem jadem?
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie uzupełniają się tylko kanaly tv bede mial podwójnie