Wpis z mikrobloga

Mirki z #iptv
Zbliża mi się koniec abonamentu u jednego z dostawców i stoję przed wyborem gdzie opłacić znów na rok.
Chciałbym poznać wasze zdanie na temat tych dwóch dostawców. Wasze doświadczenia, plusy i minusy.

Który dostawca lepszy

• TankTV 73.3% (22)
  • 365 26.7% (8)

Oddanych głosów: 30

• 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CH3j: po co w ogóle płacić za takie ścierwo jak telewizja, nie ważne czy ip czy sat czy co tam jeszcze jest? Siedzicie na dupie w domu i to w ogóle oglądacie czy chodzi o to, żeby mieć bo "mnie stać". Najtańszy wariant - 442 kanały...
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@JackDaniels: Żadna reklama. Nie mam wspólnego nic z żadnym z tych dostawców.
Jedynie tyle że rok mialem jeden kolejny rok drugi.
Według mnie oba są ok dlatego zastanawiam sie kogo wybrac na kolejny rok.

@puniek A masz ochote wypowiedzieć się na temat tych dostawców których wymieniłem?
Z twoim zdaniem sie liczę
  • Odpowiedz
@CH3j: Przez rok testowałeś 365tv, następnie przez rok tanktv i nie wiesz co i bardziej odpowiada? Jak się nie możesz zdecydować to kup obydwie TV i nie będziesz mieć dylematu.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@gagowie: Jeden dostawca ma problemy z vod a drugi z TV
Co w tym dziwnego ze pytam innych o ich zdanie?
I dlaczego sugerujesz mi płacić dwa razy za to samo?
Nie masz nic wartościowego do dodania to w jakim celu jest twój komentarz.
Nie szkoda ci czasu na takie plucie jadem?
  • Odpowiedz
Skoro dostawy się uzupełniają to dlaczego uważasz, że będziesz płacił dwa razy za to samo?
Dlaczego uważasz, że moja rada jest bezwartościowa, skoro kupując obydwie TV masz wszystko na czym ci zależy?
Rozumiem, że moja rada ci się nie podoba, ale dlaczego moją radę nazywasz pluciem jadem?
  • Odpowiedz
Podwójne kanały TV to zawsze jakieś zabezpieczenie w razie awarii u jednego dostawcy, a poza tym piszesz, że w jednej tv nie dają rady, więc możesz korzystać z kanałów jednej, a VOD drugiej. Ja wybrałbym obydwu dostawców, no chyba, że są drodzy (nigdy z nich nie korzystałem), to wtedy będziesz musiał zdecydować co bardziej wolisz: dobre VOD, czy dobre kanały tv.
  • Odpowiedz