Wpis z mikrobloga

Obejrzałem se cały odcineczek przy niedzieli i stwierdzam, że wreszcie zaczyna to być narracja z ładem i składem.
Najważniejsze moim zdaniem są ostatnie minuty, gdzie dochodzi do finału, w którym wspólniczka defrauduje majątek firmy.

Także śmiesznie będzie, jak Mecińska na końcu skończy w japońskim więzieniu i będzie musiała spłacać Gonciarza z własnego majątku.

#gonciarz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

w sensie zdefraudowała laptopa za 2k $? Zrobiła sobie odprawę na 50k? Serio to był ten cały majątek tej wielkiej i zajebistej firmy?

@notBart: widzisz jaką inbę potrafi odpalić baba dla kilku drobnych i jak podłapują to media, a potem zestaw to samobójami facetów...
  • Odpowiedz
@ED_HMC: Na screenach były jeny, a odpowiadało to równowartości 50k złotych. Czyli średni miesięczny przychód tej firmy. Na screenach były dwa przelewy, czyli średnio po 25k. Czyli jej pensja xDDDD? Bo to przelewy w październiku i grudniu?

Zerknąłem na tą fakturę za maca i te 190k jenów to 4.5k złotych?
  • Odpowiedz
@notBart: c--j z nimi ale spójrz na te fakturę jeszcze raz, tam są ze trzy lustrzanki, dwa maci, obiektywy, statyw, kamera Panasonic - wszystko za 1 jen. Prawdziwej wartości tego złomu tam będzie z kilkadziesiąt tysięcy złotych.
  • Odpowiedz
@notBart: przez tego typu zachowania one potem uważaję, że to im się najnormalniej w świecie należy. proszę wymieniając kolejne modele zabierz wszystko co Twoje i po prostu idz z tym do lombardu po głupie 100-200zł, nie ucz suczek, że "jakoś to będzie" i że mój eks miał gest"
  • Odpowiedz
@darshan12: no tak jest. Jak rzucałem narzeczoną, to zostawiłem jej 2.5k na rachunki itp (2010 rok). Oczywiście jej powiedziałem, że zawsze może liczyć na moje wsparcie itp. A ta bezczelnie po miesiącu zadzwoniła, spytała, kiedy zrobię jej przelew xD. Powiedziałem, że straciłem pracę i jest ciężko, po czym zmieniłem numer telefonu.
  • Odpowiedz