Wpis z mikrobloga

Jest problem
Niezależnie od stylu czy taktyki mam od zawsze na zawsze problem z utrzymaniem formy szczególnie w kwestii kondycji. Staram się dbać o rotację składu, wykonuje zmiany, ale zawsze moja drużyna ma problem kondycyjny bądź z formą w połowie sezonu który ciągnie się do samego końca. Poproszę o porady co mogę z tym zrobić :( No c--j mnie strzela, że mam grudzień/styczeń i nagle po 40 minutach gry cała wyjściowa jedenastka świeci się na czerwono

#footballmanager #fm24
TraceTlen - Jest problem 
Niezależnie od stylu czy taktyki mam od zawsze na zawsze pr...

źródło: fffff

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TraceTlen niby jakim cudem? Sam gram gegen pressing i nigdy nic podobnego nie miało miejsca. Ale jeśli grasz co trzy dni to rób treningi lżejsze. Po jednej sesji dziennie. Po drugie jest opcja zwalniania z treningów co bardziej zmęczonych. Po każdym meczu co bardziej zmęczonym dawaj jeden dodatkowy dzień odpoczynku. Zwykle dzięki temu będą odpoczywać 2 dni, jeśli dzień po meczu nie mają treningów.
  • Odpowiedz
  • 0
@Nemesh: Nie wiem czy to będzie jakaś podpowiedz, ale często dzieje się to jak już wejdę do najwyższej ligi. 2 liga mogę katować jeden skład i zero problemów, 1 liga to samo i nagle z dupska na najwyższym poziomie tragedia w połowie sezonu.
Na ten moment ratuję się właśnie zwalnianiem z treningów, ale to nie może być tak, że ja daje odpoczynek 4-8 osobom co mecz xD Czuje, po prostu
  • Odpowiedz
@TraceTlen: Pewnie na to wplyw ma tez sprawnosc, ukryte atrybuty jak pewnie podatnosc na kontuzje, no i wg tego co czasem wyskakuje w podpowiedziach, gra w ciezkich warunkach tez szybciej meczy zawodnikow, tez czasem zauwazam, ze na przelomie stycznia/lutego sporo pilkarzy zmeczonych jest, no ale skoro zarabiaja po kilkanascie milionow, to niech zasuwaja xD
  • Odpowiedz
@TraceTlen: Bo w niższych ligach zwykle grasz raz na tydzień, od czasu do czasu, z meczami co trzy dni. A w najwyżej lidze jak dochodzą puchary, to jest masakra. Z lepszych lig, to tylko bundesliga jest wybaczająca. W reszcie top 4 jest raczej masakra. Więc ja też jeśli trzeba zwalniam z treningów. Na szczęście gra za to nie karze, więc możesz stosować ile chcesz. Jeszcze testuję ile dni potrzeba zwolnić
  • Odpowiedz