Wpis z mikrobloga

dlaczego wykopki czytają wyborczą skoro tak jej nie lubią?

@przegro_pisarz: Nie wiem, trzeba pewnie pytać każdego po kolei czy czy czyta czy nie czyta i dlaczego. Dla mnie to tylko symbol zesrania mainstremowych mediów i starszych ludzi, którzy po lekturze jak jeden z idoli GW- reżyser Stanisław Mąderek grozi, że pobije dzieci w takich koszulkach jak je tylko spotka. IMO grożby karalne i media które do tego namawiają to większy
  • Odpowiedz
@Notes: To ile tych przegrywów było? Dosłownie widziałem jedną tą samą przemieloną fotkę, i jakiś jeden viralowy heheszkowy filmik, a afera rozkręcona jak z tym niebieskim wielorobem kiedyś.
  • Odpowiedz
@Mikka od pojedynczej fotki się zaczyna.
Szariatowe patrole na ulicach zachodnich miast też nie pojawiły się nagle masowo tylko zaczęło się od pojedynczej grupki ludzi.
Nienormalność trzeba zdusić w zarodku zanim się rozprzestrzeni. Takie odchylenia trzeba otoczyć kordonem sanitarnym
  • Odpowiedz
@Notes: tiktok w ogóle ogólnie jest toksyczny. Filmików nagrywanych przez młode kobiety atakujących i poniżających młodych facetów, jacy to oni są nie wartościowi, źli, głupi i za mało posłuszni, jest tam multum, i nikt nie zastanawia się że to może mieć zły wpływ na młodą część społeczeństwa. A jeden obrazek i ogólnokrajowa sraczka xD. Mhm.
  • Odpowiedz