Aktywne Wpisy

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

elo_kebab +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ogólnie to ta folia odchodziła od słońca, więc za pomocą palnika ją usunąłem. Potem było matowienie papierem ściernym 120/140 oraz mycie wodą z płynem do naczyń i malowanie podkładem specjalnym na takie powierzchnie z Raifail. Potem ten podkład dał trochę chropowatą powierzchnię, bo malowałem ją wałkiem z mikrofibry, więc przeszlifowałem papierem ściernym lekko i nałożyłem farbę nawierzchniową również z Rafil- pierwszą warstwę. Tutaj już poleciałem pędzlem, bo wałek z mikrofibry daje tą chropowatą powierzchnię. Tylko pędzlem no jak na drzwi wejściowe to trochę słabo to wygląda- smugi zgrubienia farby.
Po tej pierwszej warstwie musiałem mocno przeszlifować papierem 240 i jeszcze usunąć chropowatości z podkładu, który malowałem wałkiem. Jeszcze nie malowałem drugiej warstwy, ale przeczytałem, że na takie metalowe drzwi z ocynku będzie dobry wałek flock i taki kupiłem tylko jak próbowałem nim malować na podkładzie to się ślizgał dosłownie, więc nie wiem co jest grane, nie sądzę, że za dużo farby nabrałem.
Powiedźcie czy byście to pędzlem malowali drugi raz czy spróbowali jednak tym wałkiem typu flock?
#budownictwo #remonty #remont #budowlanka #wykonczenia #malowanie #majsterkowanie #technologia #technika