A dlaczego Matecki zamiast celebrować tę minutę ciszy, to odstawia jakaś szopkę i nagrywa filmiki? Te złe 'lewaki' w zadumie, a Matecki cyrki urządza. To jest tak obrzydliwy człowiek, że całe łajno świata zebrane w jednym miejscu, nie przebije smrodu jego hipokryzji
@Turin89 Ja mam inny problem, co takiego dla naszego kraju zrobił ten gość, że w naszym sejmie oddają mu cześć? Przecież z 99% Polaków do momentu jego śmierci nie miało pojęcia kim on jest.
@Turin89: i taki obrzydliwy zakolak 1,6m z odstającym bebzolem, mający sieczkę zamiast mózgu i ego sięgające księżyca żyje jak pączek w maśle za nasze pieniądze, a wielu wartościowych chłopów tyra w kołchozach na 3 zmiany mając przy tym myśli samobójcze
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
To jest tak obrzydliwy człowiek, że całe łajno świata zebrane w jednym miejscu, nie przebije smrodu jego hipokryzji
#polityka #bekazprawakow #bekazpisu
źródło: temp_file8763594426384667530
Pobierz