Wpis z mikrobloga

@MalyToster: ja mam 160h w elden ringu, przeszedłem gre chyba z 3-4 razy + jeden raz dodatek, myśle też że spokojnie z 15-20h poświęciłem na bawienie sie glitchami i takimi pierdołami xd
  • Odpowiedz
@rozgrywka-smierci: On ma 130h w eldenie i tylko 3 pokonanych bossów? xD Ja na NG+1(podstawka+DLC) w farum miałem na liczniku 103h, razem z DLC ukończenie zajęło mi może 90h, a samą podstawkę da się przejść w 45-70h, przy pierwszym podejściu można pominąć wiele lokacji np. Głębiny, a nawet bossów np. dwóch mohgów i smoka z Farum, więc ostatecznie gra może być jeszcze krótsza.
  • Odpowiedz
@MalyToster: z całym brakiem szacunku do arkadikussa - mam z 200g w eldena, w tym czasie ze 3 razy zaczynałem grę, nie doszedłem nawet raz do mohga nawet xD więc walną część gry nigdy nie zagrałem.
Co nie zmienia faktu, że gość, który bierze za granie kasę powinien w tym samym czasie to ruchnąć ze dwa razy.
  • Odpowiedz
@FormalinK: tylko ja mu wierzę, że ma te 130h na Steamie, albo obstawiam że 2/3 spędził na AFK xD Tak samo coś gadał, że przejście Veiguard mu zajęło 80-90h (nie chce mi się teraz szukać żeby dokładnie zweryfikować, bo nie wytrzymam jego nadętego p---------a, możliwe że nawet przeglądałem mu profil Steam jak jeszcze nie był prywatny). Veilguard zajmuje Main + Sides: 62 Hours według How Long to Beat. No nie
  • Odpowiedz