Aktywne Wpisy

Itslilianka +585
Idę sobie do Lidla a huop prowadzi dwie sztuki metrowych Cane Corso bez smyczy luzem xD jak mnie mijały to mnie obwachaly a ja jako że łeb w telefonie miałem to zauważyłem dopiero jak się zbliżyły i mało zawału nie dostałem xD co do ludzie mają k---a w łbach #psiarze
źródło: temp_file3685554025533124691
Pobierz
powsinogaszszlaja +121
źródło: Znów rok na plus
Pobierz

Syn szeryfa z jednego z najszybciej rosnących i najlepszych miast do życia w zachodnich Stanach, wzorowy uczeń z topowego centyla jeśli chodzi o SAT, otrzymał stypendium 32000 USD za wyniki, a potem poszedł na kurs socjologii, dołączył do jakiegoś kółka dominowanego przez lewackich aktywistów i stał się terrorystą i mordercą.
Lewactwo to kult Chaosu i trzeba ich tak traktować.
#usa #bekazlewactwa #4konserwy
źródło: 250
PobierzKoleś odpadł po semestrze - ale tak zradykalizowano go xDDD
Ale spoko - gdzie indzie już twierdzą że jednak był transem.
@RzutKamieniem: Opis stworzenia w dniach z Księgi Rodzaju nie jest dosłowny, to starożytny wiersz. Wie to każdy, kto choćby liznął podstawy egzegezy. Przetłumaczona Biblia czytana dosłownie, bez kontekstu generuje takie nieporozumienia jak stworzenie świata mierzone w dniach.
Tu masz pierwszą z brzegu analizę tego poematu
A użyłem porównania bo trafne
@Sabr: Czyli jednak bigbang, ewolucja i powstanie życia z materii nieożywionej?
Widać było co chaos zrobił z fenicjaninem Fulgrimem
@whos_your_daddy_snakegirl: chorus zdradził bo wpadł w zasadzie chaosu , który śmiertelnie go zranił a następnie odratował opetujac duszę
@RzutKamieniem: to zabawne, zwłaszcza gdy wklejasz znak Chaosu. Bo stroną, która dosłownie używa tego znaku jest "rozsądny konserwatyzm" ruski
źródło: image
Pobierz@Filipterka25: Z tego co wiem to Bibilia temu nie zaprzecza. Ale to by trzeba było spytać eksperta. Natomiast dni nie było.
Takim chochołem przegonił byś wszystkie wróble w gminie
Jak minęły trzy dni bez Słońca jeśli Słońce stworzono czwartego dnia?