Aktywne Wpisy

fsfdjf +7
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Czy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

źródło: 1000020930
PobierzO ile rozumiem publikowanie takich wpisów dla ordynarnych szmat które wybielają r0sję to odklejką jest robienie tego w stosunku do typowego polaka który od lat czuje się poszkodowany przez przyjęcie tutaj roszczeniowej hordy i wypłacanie im publicznych pieniędzy licząc na to, że po wojnie dalej tu
W polsce powiatowej jest bardzo dużo osób którym obniżono jakość życia przez wypchnięcie z rynku pracy przez równie prosty i zastępowalny, tyle że obcy, element. Więc nie dziwią takie opinie od takich ludzi.
Przeginasz po prostu z rzucaniem określeń "onuca" w stosunku do każdego.
@lost_in_translation: Dokładnie tak. Jedynym problemem jest komentarz który tu zamieściłeś.
polecam pytać takich przenikliwych podwórkowych analityków 'co dokładnie takiego w sejmie przegłosowują teraz'. Zazwyczaj okazuje się, że w danym momencie nawet nie ma posiedzeń