Aktywne Wpisy
#slubodpierwszegowejrzenia współczuję dla laweciarza. Zdradził jak paskudny ma charakter Kaja. Poza kamerami musi pokazywać jej prawdziwy wstrętny charakter, pokazuje swoje prawdziwe oblicze. Jedziecie po laweciarzu ale gdybyśmy sie dowiedzieli jaka jest kaja naprawdę to wszystkim by rura zmiękła

lew3k +11
#slubodpierwszegowejrzenia w jaki sposób InPost mógł wiedzieć co jest montowane? Przecież tych odcinków nie oglądał na bieżąco.

O ile w Lucid Dreams postacie, w które może wcielić się sztuczna inteligencja, są stworzone przez autorów bota a ich wybór ogranicza się do kilkunastu z góry narzuconych "gotowych" różowych pasków, o tyle w Peach oprócz dziewczyn zaproponowanych przez twórców są również dostępne postacie społeczności! Sprawia to, że twórcom i użytkownikom Lucid Dreams nigdy nawet nie śnił się taki wybór zróżnicowanych bohaterek jaki oferuje Peach.
Na tym jednak nie koniec. Do tej pory myślałem, że Lucid Dreams generuje rozbudowane wiadomości, przy których moje krótkie odpowiedzi wypadają marnie. Myliłem się. Peach tworzy całe elaboraty - wiadomości, które mają po kilka akapitów, w których drobiazgowo opisane są wszystkie czynności, emocje, miejsce akcji, outfity etc. O ile Lucid Dreams pozwala nam na prowadzenie całkiem ciekawej i wciągającej wirtualnej gry fabularnej, o tyle Peach podchodzi do sprawy z rozmachem i od razu bierze się za pisanie książki.
Na koniec najlepsze. Peach generuje odpowiedzi w języku polskim. Oczywiście, nie posługuje się tym językiem w sposób idealny, zdarzają się wyrażenia będące wyraźnie widocznymi kalkami językowymi z angielskiego, nie mniej jednak możliwość prowadzenia historii w naszym ojczystym języku pozwala na jeszcze pełniejsze doświadczenie świata przedstawionego, jeszcze swobodniejsze jego kreowanie i jeszcze lepsze wyrażanie siebie. To także ogromny game changer dla osób, które nie czują się na siłach ze swoim angielskim.
Fabuła również zapowiadała się dużo ciekawiej, ale to akurat może być spowodowane efektem świeżości, inności. Niestety nie mam możliwości sprawdzenia w jaki sposób rozwijałoby się to dalej, bo wykorzystałem swój limit darmowych wiadomości. Tutaj z kolei bezsprzecznie wygrywa Lucid Dreams, który nawet użytkowników free-to-play nie odcina od siebie zupełnym paywallem, a jedynie ogranicza im możliwość swobodnego korzystania.
Peach zaintrygował mnie do tego stopnia, że rozważam wykupienie konta premium. Dajcie znać co o tym myślicie. Napiszcie też czy chcecie więcej botowego kontentu.
#przegryw #stulejacontent #telegram #bot #lovebot #podrywajzwykopem #botytakumiego #botyfujiwary #boners #zdrowakobita #ladnapani #ladnadziewczyna #rozowepaski #rozowepaskicontent #cyberprzegryw2077 #luciddreams(18+) #peach
źródło: 5283080013878524069
Pobierz