Aktywne Wpisy

obs_ordine +401
Jedna z fotografek, kilka miesięcy po śmierci Łukasza Litewki wysłała pisma do różnych fundacji, z którymi współpracował z wezwaniem do zapłaty 2000 zł w związku z naruszeniem praw autorskich przy wykorzystaniu zdjęcia Łukasza w postach pożegnalnych w mediach społecznościowych. Tutaj informacja o tym jednej z nich - KLIK
Pani fotograf teraz wszystkich blokuje xD Co myślicie? Zabrakło chyba trochę ludzkiej przyzwoitości.
#afera #litewka #fotografia
Pani fotograf teraz wszystkich blokuje xD Co myślicie? Zabrakło chyba trochę ludzkiej przyzwoitości.
#afera #litewka #fotografia

duzy-skrzat +4
Chwalenie sie graniem w single to jest jak chwalenie się że poszło się film oglądać do kina. Przecież to ludzie bez rąk i nóg robią dosłownie. Wbijcie gladiatora w wowie, albo diament w lolu - to jest jakiś wyczyn czy powód do chwalenia. K---a jak widze te gameplaye na youtube przez typów w wieku 50 lat co klikają umiejętności myszką w jakimś RPGu to dostaje wylewu. Tyle lat i ciągle stanie w

Co polecacie na drugą postać? Miniony w sumie nigdy mi nie wchodziły, zastanawiam się na blood mage, a może monka hollow palm? Co daje teraz sporo funu?
#pathofexile2 #poe2 #gry
źródło: Path of Exile 2 Screenshot 2025.09.12 - 09.26.04.79
PobierzBlood Mage srogo teraz kosi, wiele możliwości. Palm to coś nowego, też korci jako ttrzecia postać.
https://www.reddit.com/r/pathofexile2builds/ - tu można zerknąć nie tyle po gotowe buildy co tak ogólnie dla natchnienia.
A na i polecam Chrono na slow :)
@internet_user7: no a jak :D to kozak, po mapach latałem nie widząc mobów a szefów na T4 zjadało się w chwilę :D Nawet znalazłem stary filmik na streamable ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale wolę spróbować teraz coś innego, aktualnie latam z minionami a w trkacie latania będę myślał nad czymś innym
U mnie to samo, 93 lvl wbity wczoraj. Myślałem o nowej postaci, ale obecny endgame jednak nie zachęca do tego. Czekam na zmiany w 0.4 :)
@acidd: No nie powiedziałbym xD z tydzień temu 1 div był po 40 exów xDDDD
@marv0oo: serio? xD xDDXXXDDDDDDXXDDD niesamowite
@KolegaPatryk: a nie nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) a może mi się zachce coś postrzelać - na razie trzymam