Wpis z mikrobloga

Jako, że doszedłem moją dedajką do 93 lvl i progres zdecydowanie zwolnił, końcowe mechaniki już znam na wylot i zrobiło się nudno to sprzedaję co droższe rzeczy bo z czasem i tak stanieją a divajny zawsze w cenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co polecacie na drugą postać? Miniony w sumie nigdy mi nie wchodziły, zastanawiam się na blood mage, a może monka hollow palm? Co daje teraz sporo funu?
#pathofexile2 #poe2 #gry
acidd - Jako, że doszedłem moją dedajką do 93 lvl i progres zdecydowanie zwolnił, koń...

źródło: Path of Exile 2 Screenshot 2025.09.12 - 09.26.04.79

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@acidd: Blood mage i invoker na poeninja tuż za deadeyką czyli pewnie dużo funu ale itemki analogicznie droższe przez popularność chociaż kto bogatemu zabroni. Ja srogo polecam stormweaverke pod arc, chyba mój ulubiony bolid przez te kilkaset godzin stracone na poe2. Chociaż też się robi ten problem że w endgejmie już jestem niezniszczalny a mob jak nie ma proximity tarczy to umiera poza ekranem ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
  • 1
e w endgejmie już jestem niezniszczalny

@internet_user7: no a jak :D to kozak, po mapach latałem nie widząc mobów a szefów na T4 zjadało się w chwilę :D Nawet znalazłem stary filmik na streamable ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale wolę spróbować teraz coś innego, aktualnie latam z minionami a w trkacie latania będę myślał nad czymś innym
acidd - >e w endgejmie już jestem niezniszczalny

@internet_user7: no a jak :D to koz...
  • Odpowiedz
@acidd:

Jako, że doszedłem moją dedajką do 93 lvl i progres zdecydowanie zwolnił, końcowe mechaniki już znam na wylot i zrobiło się nudno

U mnie to samo, 93 lvl wbity wczoraj. Myślałem o nowej postaci, ale obecny endgame jednak nie zachęca do tego. Czekam na zmiany w 0.4 :)
  • Odpowiedz
  • 0
No nie powiedziałbym xD z tydzień temu 1 div był po 40 exów xDDDD

@marv0oo: serio? xD xDDXXXDDDDDDXXDDD niesamowite

• Odpowiedz
  • 0
Co tam masz pod tą dedajke? Coś może odkupię ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@KolegaPatryk: a nie nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) a może mi się zachce coś postrzelać - na razie trzymam
  • Odpowiedz