Wpis z mikrobloga

@ATAT-2: też dziś widziałem jeden. Dwa kluby nie dogadały się co do transferu zawodnika, a zatytułowane "Ukraińcy są wściekli" tak jakby to cały kraj miał być wściekły. Jak widać dezinformacja dezinformacją, ale kasa z clickbaitów ważniejsza.
an-drzej - @ATAT-2: też dziś widziałem jeden. Dwa kluby nie dogadały się co do transf...

źródło: cb

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
a niby Wyborcza to gazeta Tuska? Hmm?

@mk321: jak już wyżej ktoś napisałem - gazeta to nie wyborcza

Nic w sumie. Sam ostatnio się o tym dowiedziałem i lekkie zdziwko był

@badreligion66: aa ok, myślałem że chcesz coś głębszego tutaj przekazać :) Już kiedyś to zauważyłem jak na FB mi się wyświetlała i Gazeta i Gazeta Wyborcza
  • Odpowiedz
@ATAT-2: Na ZAPAD 2021 ruscy i bialorusini też jechali na ćwiczenia i szkolenia, nie wiedzieli że nie wrócą już tych ćwiczeń a to zwykłe gotowanie żaby, nie długo czekać i będziemy tam regularnie walczyć, nie tylko jako pomoc opl.
  • Odpowiedz
  • 2
ciekawe kto jest zwierzchnikiem wojsk RP w czasie pokoju ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

@eltanol3000: Z tego co się dowiadujemy to Tusk i całe PełO ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Eternal_Oblivion: człowieku przez te kilka ostatnich lat przez Ukrainę przewinęło się tysiące polskich żołnierzy i policjantów, m.in. Duda odznaczył za tę misję polskich saperów - teraz się obudziłeś?
  • Odpowiedz
Zamierzony Skutek osiągnięty

@ATAT-2: Pierwszy komentarz ze screena pokazuje, że ludzie przeczytali, że chodzi o szkolenie, więc klikbejt nie miał specjalnego znaczenia. Nawet jakby gazeta napisała wprost o co chodzi, to komentarze byłyby te same.

Nie zmienia to faktu, że oczywiście, j---ć ich za klikbejty.
  • Odpowiedz