Wpis z mikrobloga

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - nowy A*Men Stellar. Widzieliście to gdziekolwiek do powąchania? xD byłem już w kilku różnych Douglasach i Sephorach w różnych miastach i w każdym dało się go kupić, ale w żadnym nie było testera żeby powąchać. Może i kupiłbym go w ciemno, ale z jakiegoś powodu nie ma go na porównywarkach, więc ciężko śledzić kiedy dobra cena. A może ktoś kupił i chce odlać?
#perfumy
Marmite - Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - nowy A*Men Stellar. Widzieliście to gd...

źródło: 3614274317855_amen_stellar_edp_50ml_alt3

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Marmite U mnie normalnie stoją testery w Douglasie. A sam zapach polecam, jest przyjemnie orzechowy, a potem standardowo idzie w stronę klasycznego A*mena. Bliżej mu do starszych flankerów niż chociażby Ultimate. Pewnie kiedyś kupię jakiś ubytkowy flakon.
  • Odpowiedz
  • 1
@Navier: no kurde, a ja serio, sprawdziłem już chyba z 6 różnych sklepów w 3 różnych losowych miastach bedąc akurat i w żadnym nie było opcji sobie powąchać xD ale dobra, skoro jest to chyba miałem wyjątkowego pecha, mam jeszcze z 2 perfumerie do sprawdzenia w okolicy

Bliżej mu do starszych flankerów

nie kuś diable; na Fragrze sporo ludzi wskazuje na podobieństwo do Fantasma, który jest ok, ale d--y mi
  • Odpowiedz