Jakie kosmetyki dla mężczyzn kupujecie? Chodzi mi w kontekście pielęgnacji twarzy, ale też brody bo mam strasznie sucha skórę pod nią która trochę swedzi. #wykop30plus #broda
@kamilxpompa może być i prawdopodobnie jest. Raczej nie łuszczyca a AZS łzs. Nie wiem które. Może się przejdę do dermatologa ale łupież na głowie wyleczyłem już. Teraz chce doprowadzić skórę twarzy do porządku
@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno patrzę co to AZS no i u mnie tak skóra nie wygląda. Po goleniu czy to trymerem czy żyletka jest trochę zaczerwieniona k się łuszczy ale nie mam takich plan
@teoretyk_peklunku: a wiesz, generalnie kazdy się sprawdzi, ale mój ulubiony też był z AA.
No u mnie to wygląda tak, że skóra robi się sucha i przez to czerwona. To nie są jakieś straszne przebarwienia, ale raz że nie wygląda super estetycznie, dwa że po prostu potrafi piec i swędzieć w tych miejscach. Ale peeling codziennie, a ten krem co kilka dni i nie ma problemu. Cerę mam wtedy jak
@teoretyk_peklunku zmień może szampon czy Ludwika, nie wiem czym myjesz brodę. Ja po niektórych markach normalnie mam łupież a po myciu brody szamponem Nivea go nie mam.
źródło: IMG_20250910_222321
PobierzNo u mnie to wygląda tak, że skóra robi się sucha i przez to czerwona. To nie są jakieś straszne przebarwienia, ale raz że nie wygląda super estetycznie, dwa że po prostu potrafi piec i swędzieć w tych miejscach. Ale peeling codziennie, a ten krem co kilka dni i nie ma problemu. Cerę mam wtedy jak