Dzisiaj usunąłem facebooka. Muszę poczekać 30dni i 15 lat na tym serwisie pójdzie w zapomnienie. Aktualnie stał się przedłużeniem ruskiej propagandy dla starych dziadów, grażyn i mariuszy z brajton. na tfu. #polskieonuce #rosja
@alverini To bardzo dobry i słuszny krok, Mirku Ten ściek od dawna powinien być zakazany prawnie Nie ma większego bagna (choć nie mówię, że np. na tiktoku jest lepiej)
@alverini: ja też w ostatnim miesiącu usunąłem wszystko z Mety, po tym jak zhakowano mi konto. Dzisiaj na to patrzę i zastanawiam się czy przypadkiem konta prawdziwych osób nie są używane wbrew ich woli, bo FB miałby i tak na to w------e. Z drugiej strony wynik wyborów pokazuje, że mogą to być prawdziwe konta i prawdziwe opinie co chyba przeraża mnie bardziej xd
@KonwersatorZabytkow Na wykopie jakkolwiek bardziej lub mniej, jednak to widać Na fb to mogą być trolle, a jednocześnie mogą to być prawdziwe mariuszki i grażynki, którzy święcie wierzą w to, co piszą
@alverini: Gratulacje. Ja to zrobiłem na początku sierpnia. Miałem już dość tego jadu wśród moich znajomych, a najbardziej irytował poziom komentarzy na wszelkiego rodzaju grupach i fanpage'ach.
#polskieonuce #rosja
źródło: Screenshot_140
PobierzTo bardzo dobry i słuszny krok, Mirku
Ten ściek od dawna powinien być zakazany prawnie
Nie ma większego bagna (choć nie mówię, że np. na tiktoku jest lepiej)
I tego się trzymaj
Też trzymam się z dala od facebooka i tiktoka
Wchodzę tam w absolutnej ostateczności
I właśnie o to chodzi
Że nie wiadomo, co przeraża bardziej
Na wykopie jakkolwiek bardziej lub mniej, jednak to widać
Na fb to mogą być trolle, a jednocześnie mogą to być prawdziwe mariuszki i grażynki, którzy święcie wierzą w to, co piszą