Aktywne Wpisy

MoΕΌe i zdjΔcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciΔΕΌkie dni - najpierw bΓ³l zΔba a teraz bΓ³l plecΓ³w - wiΔc mimo, ΕΌe jeszcze poprzedni post przysiΔgaΕam sobie, ΕΌe juΕΌ wiΔcej goΕΔ
bkΓ³w robiΔ nie bΔdΔ to wΕaΕnie spΔdziΕam ponad dwie godziny w kuchni, ΕΌeby polepszyΔ mu troszkΔ humor.
MΔΕΌczyzna zadowolony a ja lecΔ sprzΔ taΔ do kuchni.
Babki pamiΔtajcie dbaΔ o swoich chΕopakΓ³w rΓ³wnieΕΌ ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
MΔΕΌczyzna zadowolony a ja lecΔ sprzΔ taΔ do kuchni.
Babki pamiΔtajcie dbaΔ o swoich chΕopakΓ³w rΓ³wnieΕΌ ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file6492368896172123589
Pobierz
EwMaj +3
Ej, wy tak serio uwaΕΌacie, ΕΌe z Hokejorza i ksiΔgowej coΕ bΔdzie? PrzecieΕΌ on jest totalnie niΔ
niezainteresowany. Ich relacja jest tak powierzchowna i pusta, rozmowy tak nieistotne jak rozmowy z ziomkiem z Ε»abki, ktΓ³ry wszystkich pyta "jak leci wariacie". To nie kwestia tego, ΕΌe on siΔ boi za rΔkΔ jΔ
zΕapaΔ. On nie chce. Czuje do tej dziewczyny taki sam pociΔ
g jak rudy chomik Adam do Asi z 4 sezonu. JuΕΌ

Nie no, odleciaΕem trochΔ, nie? A moΕΌe wΕaΕnie nie, pogdybajmy trochΔ. WyszΕo βRozdroΕΌe KrukΓ³wβ, gdzie mamy przygody mΕodego Pana Gerwanta i zaraz (no dobra, nie tak zaraz) wychodzi WiedΕΊmin 4.
Nie wiem, czy pamiΔtacie, ale dokΕadnie taka sama sytuacja byΕa z βSezonem Burzβ i WieΕkiem 3, ktΓ³ry zaczerpnΔ Ε parΔ wΔ tkΓ³w wΕaΕnie z ksiΔ ΕΌki.
Do tego mamy wypowiedzi ludzi z ekipy CDPR, ΕΌe czytajΔ β¦ moΕΌe ten mΕody Geralt to wcale nie mΕΌonka.
π https://www.niezbadane-krainy.pl/mlody-geralt-w-wiedzminie-4%21-jak-najnowsza-ksiazka-wplynie-na-gre
P.S: No wiadomix, ΕΌe nie jako gΕΓ³wny bohater, ale moΕΌe jakieΕ retrospekcje czy cuΕ?
#wiedzmin #sapkowski #wiedzmin4 #wykop #gry #ksiazki
ΕΊrΓ³dΕo: ZdjΔcie z biblioteki
Pobierz@niezbadane-krainy: nie pamiΔtacie. KtΓ³re to byΕy wΔ tki?
@thorgoth: ja chyba pamiΔtam tylko ΕΌe w grze Yennefer wypominaΕa Geraltowi kontakty z LyttΔ Neyd. Aaaa i jeszcze napis na wiedzminskim srebrnym mieczu: