Wpis z mikrobloga

😳 MΕ‚ody Geralt W WiedΕΊminie 4?! Jak Najnowsza KsiΔ…ΕΌka WpΕ‚ynie Na GrΔ™? 🧐

Nie no, odleciaΕ‚em trochΔ™, nie? A moΕΌe wΕ‚aΕ›nie nie, pogdybajmy trochΔ™. WyszΕ‚o β€žRozdroΕΌe KrukΓ³w”, gdzie mamy przygody mΕ‚odego Pana Gerwanta i zaraz (no dobra, nie tak zaraz) wychodzi WiedΕΊmin 4.

Nie wiem, czy pamiΔ™tacie, ale dokΕ‚adnie taka sama sytuacja byΕ‚a z β€žSezonem Burz” i WieΕ›kiem 3, ktΓ³ry zaczerpnΔ…Ε‚ parΔ™ wΔ…tkΓ³w wΕ‚aΕ›nie z ksiΔ…ΕΌki.

Do tego mamy wypowiedzi ludzi z ekipy CDPR, ΕΌe czytają… moΕΌe ten mΕ‚ody Geralt to wcale nie mΕΌonka.

πŸ‘‰ https://www.niezbadane-krainy.pl/mlody-geralt-w-wiedzminie-4%21-jak-najnowsza-ksiazka-wplynie-na-gre

P.S: No wiadomix, ΕΌe nie jako gΕ‚Γ³wny bohater, ale moΕΌe jakieΕ› retrospekcje czy cuΕ›?

#wiedzmin #sapkowski #wiedzmin4 #wykop #gry #ksiazki
niezbadane-krainy - 😳 MΕ‚ody Geralt W WiedΕΊminie 4?! Jak Najnowsza KsiΔ…ΕΌka WpΕ‚ynie Na...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: ZdjΔ™cie z biblioteki

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie wiem, czy pamiΔ™tacie, ale dokΕ‚adnie taka sama sytuacja byΕ‚a z β€žSezonem Burz” i WieΕ›kiem 3, ktΓ³ry zaczerpnΔ…Ε‚ parΔ™ wΔ…tkΓ³w wΕ‚aΕ›nie z ksiΔ…ΕΌki.

@niezbadane-krainy: nie pamiΔ™tacie. KtΓ³re to byΕ‚y wΔ…tki?
  • Odpowiedz
KtΓ³re to byΕ‚y wΔ…tki?

@thorgoth: ja chyba pamiΔ™tam tylko ΕΌe w grze Yennefer wypominaΕ‚a Geraltowi kontakty z LyttΔ… Neyd. Aaaa i jeszcze napis na wiedzminskim srebrnym mieczu:

Dubhenn haern am glΓ’ndeal, morc'h am fhean aiesin

MΓ³j bΕ‚ysk przebije ciemnoΕ›ci, moja jasnoΕ›Δ‡
  • Odpowiedz