Dobra Putin wygrał wojnę informacyjną. Rosjanie mogą sobie nawet Białystok zbombardować a wytresowane przez Ruską propagandę Polskie społeczeństwo pierwsze co zrobi to poleci i rzuci się do gardła sąsiadowi Ukraińcowi.
I nie mówcie mi tu o zdrowym skeptycyzmie, większość tego p---------a to z góry zakładanie że to sprawa Ukraińców, a nie jakieś podejście do tematu z dystansem.
@McWozniak dlatego usunąłem Facebooka, na wykopie przynajmniej widać po minusach że każdy ma trolli w dupie, ja Facebooku jest czysty szum informacyjny
@printf: Co nie zmienia faktu, że rosja wygrała wojnę informacyjną, bo jednak net jest zalany ruską propagandą - czy to przez pożytecznych idiotów czy to przez boty.
@printf: Wszedłem na lokalnych mediach w artykuł, gdzie sami realnie ludzie bo mam wspólnych znajomych z nimi, jest 11 komentarzy pod artykułem, 9 mówi o tym że to Ukraińcy. Ani jednego bota. Mylnie zakładasz, że ludzie nie są głupi
Dobra Putin wygrał wojnę informacyjną. Rosjanie mogą sobie nawet Białystok zbombardować a wytresowane przez Ruską propagandę Polskie społeczeństwo pierwsze co zrobi to poleci i rzuci się do gardła sąsiadowi Ukraińcowi.
@McWozniak: To jest nic w porównaniu z tym co się dzieje w Niemczech. Tam dodatkowo spora mniejszość rosyjska jątrzy.
@McWozniak: wygrał wojnę informacyjną w komentarzach na Facebooku. XDDD Jakbyście nie podawali tego bełkotu dalej, to nawet by się o nich nikt nie dowiedział, bo kto normalny czyta i pisze komentarze na Facebooku.
mylnie sadzisz ze to pisali Polacy a nie trolownia
@printf: Niestety tak różowo nie jest. Wśród rozpowszechniających te bzdury są też wieloletnie konta z setkami normalnych znajomych i z normalną historią.
wygrał wojnę informacyjną w komentarzach na Facebooku. XDDD Jakbyście nie podawali tego bełkotu dalej, to nawet by się o nich nikt nie dowiedział, bo kto normalny czyta i pisze komentarze na Facebooku.
@IV_RP: Facebook to najpopularniejsza witryna społecznościowa tego typu, używa jej szacunkowo od 18 do 26 milionów Polaków. Kto by się przejmował tą garstką ludzi? ¯\(ツ)/¯
Facebook to najpopularniejsza witryna społecznościowa tego typu, używa jej szacunkowo od 18 do 26 milionów Polaków. Kto by się przejmował tą garstką ludzi? ¯\(ツ)/¯
@kremenaros: używać, czyli pewnie mieć konto, a czytać i pisać komentarze pod postami z wiadomościami, to znaczna różnica.
@McWozniak: społeczeństwo wytresowane przez ciągłe kłamstwa TVP Dezinfo czy inne Dezinformacja24. Ile już słyszeliśmy o ruskich dronach, które potem cudem okazywały się ukraińskimi. Witamy w czasach ostatecznych, gdzie łże-media odchodzą w niepamięć. Internet wygrywa, co miło się obserwuje.
I nie mówcie mi tu o zdrowym skeptycyzmie, większość tego p---------a to z góry zakładanie że to sprawa Ukraińców, a nie jakieś podejście do tematu z dystansem.
#bekazprawakow #neuropa #rosja #ukraina #wojna #onucowewpisy
źródło: 1000014877
Pobierzźródło: 1000014876
PobierzBez znaczenia kto napisał, ważne kto czyta i się nakręca
@McWozniak: To jest nic w porównaniu z tym co się dzieje w Niemczech. Tam dodatkowo spora mniejszość rosyjska jątrzy.
źródło: ruskakurwa
Pobierz@printf: Niestety tak różowo nie jest. Wśród rozpowszechniających te bzdury są też wieloletnie konta z setkami normalnych znajomych i z normalną historią.
@IV_RP: Facebook to najpopularniejsza witryna społecznościowa tego typu, używa jej szacunkowo od 18 do 26 milionów Polaków. Kto by się przejmował tą garstką ludzi? ¯\(ツ)/¯
@kremenaros: używać, czyli pewnie mieć konto, a czytać i pisać komentarze pod postami z wiadomościami, to znaczna różnica.
@falden: tylko ci sie wydaje, w dobie AI nie tak trudno skrapowac zdjecia z sieci i hodować konta
źródło: image
Pobierz