Aktywne Wpisy

Apaturia +365
Prezent, który może uratować życie. Pająk darownik przedziwny (Pisaura mirabilis) jest znany z tego, że podczas zalotów samiec wręcza samicy podarunek - zazwyczaj jest to smakowita zdobycz, taka jak mucha lub inny owad, starannie zawinięta w warstwy jedwabnych nici. Podarunek ten ma za zadanie odwrócić uwagę samicy i zmniejszyć prawdopodobieństwo, że zalecający się samiec zostanie przez nią potraktowany jako pokarm.
Kiedy samica przyjmuje prezent i zaczyna go "rozpakowywać", próbując przegryźć się
Kiedy samica przyjmuje prezent i zaczyna go "rozpakowywać", próbując przegryźć się
źródło: Pisaura_mirabilis
Pobierz
ZygmuntJedyny +421
Kot przybłęda dzikus co przychodzi tylko na jedzenie to mogę w końcu dać #pokazkota plus sarnuchy. Poranek z widokiem z kuchni na wsi. Dzień dobry. #dziendobry #wies #polska #mojezdjecie #beskidy #las #gory #polska
źródło: temp_file1040813659768049706
Pobierz

Mam 3 widoki sklepu w PSD, front, listing i detal. Proste bez udziwnien, ale tylko desktop. Gdzie i kto moze to przerobic na gotowy template do Woo w rozsadnej cenie ale priorytetowo potrakwoac mobile i SEO? Ew. moze jakie rozwiaznie AI? Ogarniam co nieco html i css ale nie frameworki bo skladalem strony gdy robilo sie to na tabelkach i nawet pamietam przejscie na div, float i clear, ale tam zakonczyla sie moja przygoda
@havocki: Wkleił ci kod z jakiegoś pierwszego artykułu google.
Masz projekt, więc trzeba go zakodować. AI może pomóc, ale bez wiedzy jak rozbić to na szablony i robić to krok po kroku wyjdzie z tego dziadostwo.
Jeśli projekt jest skomplikowany (każdy klient mówi, że jest prosto i bez udziwnień), wymaga dopisania customowych funkcji to nic z tego nie będzie i potrzebujesz
Opisz ile ekranów, w czym trzeba zrobić, na co nacisk, na kiedy to chcesz i zaraz będziesz miał wykonawców z portfolio do wyboru.
@lojawyk: jakich cen sie mozna spodziewac? 2k czy raczej idzie to zrobic za "dwie stówki"? Wiem że jakość vs cena ale co by nie wtopić kasy :))
Ewentualnie jakiś specjalista od Elementora poprzesuwa elementy i dopisze jakieś CSS, ale nie będzie to 1:1. Zależy czy projekt pasuje pod jakiś startowy motyw.
Wszystko zależy od projektu. Jak firma zobaczy projekt to sama wyceni.