Wpis z mikrobloga

@ThotSlayer: Ale to był trochę żart, bo PRX to jeden z najtańszych zegarków szwajcarskich :) Jak masz 100k na wydanie to ja bym brał Omegę Speedmaster Chronoscope, ale ja lubię wszelkeigo rodzaju chronografy Kruk
  • Odpowiedz
@jar-mitryn totalnie nie znam się na zegarkach, ale podobają mi się te najpopularniejsze jak date just (którego miałem, ale sprzedałem po miesiącu lub dwóch), oyster perpetual też nawet ok. widziałem też kiedyś i spoko wyglądał, ale bardziej pasował do całego outfitu niż jako sam zegarek panerai submersible luminor bmg tech czy coś takiego jak teraz sprawdzam. audemars piguet royal oak offshore diver fajny z tym paskiem kauczykowym. braki to jedynie w
  • Odpowiedz
@Def_ wiem ile kosztuje prx, ale nie podałem minimalnej kwoty, więc też się zalicza. ten który wysłałeś bardzo fajnie wyglada na tym pasku ze skóry, ale wolałbym na bransolecie, a wtedy już tak fajnie nie wyglada jak dla mnie
  • Odpowiedz
@ThotSlayer: to stara mądrość powie ci że nie warto godzić się na zastępczy, tylko dozbierać na ten który chcesz (AP, PP) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale z takim budżetem, coś na codzień do "ciorania" to może być Explorer II (ref. 16570) Z białą tarczą nie rzuca się w oczy nawet... bardzo
jar-mitryn - @ThotSlayer: to stara mądrość powie ci że nie warto godzić się na zastęp...

źródło: DSC03971-805x1024

Pobierz
  • Odpowiedz