Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +112
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

oficjalniemartwa +46
W ciągu 2 miesięcy wywróciłam własne życie odrobinę do góry nogami i dostałam wymarzoną pracę, a dzisiaj ją straciłam.
Nie chce mi się zaczynać życia od nowa, nie zliczę który to raz od ostatnich 9 lat.
Już nawet nie mam siły nad tym płakać żeby poczuć jakąkolwiek ulgę.
Nie chce mi się zaczynać życia od nowa, nie zliczę który to raz od ostatnich 9 lat.
Już nawet nie mam siły nad tym płakać żeby poczuć jakąkolwiek ulgę.

Opiszcie mi do czego dokładnie się tego używa?
#samochody #geodezja #skan3d #lidar
Dane są zbierane na potrzeby zarządzania drogami/ miastami. Można z nich wyciągać informacje o stanie nawierzchni, inwentaryzować znaki, czy po prostu używać jako podglądu do wydawania decyzji administracyjnych.
To na potrzeby miejskie (gddkia?) czy komercyjne w skanowanie?
Skanowanie zamawiają zarówno zarządcy dróg (nie wiem jak GDDKiA, ale 3 województwa mają takie skanery), jak i miasta. Komercyjnie też powoli wchodzi, ale niestety to nie są tanie rzeczy. Na tyle co się orientuję, w Polsce jest 5-10 takich systemów. Skaner dostarcza mnóstwa