Wpis z mikrobloga

@OttoSzimek generalnie zawsze przy takich wrzutkach zastanawiam się nad: a. alternatywą, b. czy przypadkiem w porównaniu z poprzednimi pokoleniami nie mamy się o wiele lepiej
  • Odpowiedz
odpowiadam wszystkim ktorzy mowia ze kiedys mieli gorzej.
Kiedys zyles z tego co zarobiles lub zebrales. Bylem handalrzem, jechales na wies, kupowales i sprzedawales w miescie przy czym czasem side quest i z lotrzykow lecialy dobre itemy na sell.

Jak byles w biznesie agricultural to jadles to co wyhodowales. ziemi bylo w p---u wiec sam sobie robiles to na co miales ochote. Smakowaly ziemniaki to sadziles ziemniaki, smakuje ci ser to hodujesz krowy i
  • Odpowiedz
@Fury_Warrior: ty mowisz o prawdziwym życiu czu o graniu w grę? Ja wiem że edukacja w naszym kraju to zart ale nie mówili co to niewolnictwo albo pańszczyzna? Nie tłumaczyli o podziale społeczeństwa na kasty? Ja zdaje sobie sprawę ze kredyt na 30 lat i zycie w systemie niesie za sobą negatywne skutki ale za nic nie zamieniłbym sie na życie ze swoim praprapraprapraprapra dziadkiem.
  • Odpowiedz
Życie już od dłuższego czasu istnienia jest już nie sprawiedliwe...

Chociaż zapewne można byłoby stwierdzić, że nigdy nie było sprawiedliwie.

@Akinori456: sprawiedliwość to jest jakiś chory koncept społeczny wymyślony i stworzony przez człowieka. W przyrodzie nie istnieje, bo prawdziwy świat działa losowo ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Fury_Warrior: Ojeju. Jaki jestes śmieszny i oryginalny. : 3 ucz mnie mistrzu! Jestem tak stary ze pamietam czasy że debilom bylo przykro ze sa debilami. Teraz to dumne trole i internetowi celebryci. : *
  • Odpowiedz
@pomelobezkaca2: spoko, wydzierżawię Ci moje pole za bezcen i żyj jak mój dziadek i wszyscy ludzie przed nim aż do rewolucji neolitycznej i jeb w polu, nie jedz mięsa i nie miej nic do roboty poza upijaniem się bimbrem z metanolem
  • Odpowiedz