Wpis z mikrobloga

@christian-huygens: Generalnie bardzo słabo to wygląda z pozycji tego kanału NWASDW, gdy opadły kotary. Jak teraz odbierać filmy które robili wcześniej w momencie gdy już wiemy że są stronniczy, nie obiektywni, oraz najgorszy ściek w internecie pociąga za Wasze sznureczki... niestety ale unfollow
  • Odpowiedz
@christian-huygens beka z tego że ci wszyscy ludzie z internetu tańczą jak im boxdel zagra a on na siłę się każdemu przymila byleby ktoś go nie wypunktowal bo znowu będzie leżał w łożu i pochłaniał 10kcal makdonalda kłując masteron przy okazji
  • Odpowiedz
@christian-huygens: Można to odebrać dwojako. Sam oglądam ich kanał i wiele filmów mi się podobało aczkolwiek przy tej wiedzy rozmywa mi się trochę ich obraz. Ta jedna sytuacja pokazuje że za koneksje mogą nagrać film na kogoś (typu zlecenie od Boxdela + nawrzucaja w nim bzdury na polecenie że kogoś nie lubią/ nie lubi Boxdel) oraz śliskie zachowanie w postaci dedyku dla Boxdela oraz tłumaczenie z komentarza że był w
  • Odpowiedz
@DysproporcjaLudzkosci: W wywiadzie u żurnalisty Nitroświniak, żaląc się na kanał Nie Wiem Ale Się Dowiem, opowiada o tym, że są to "kumple Boxdela". Przyznaje, że poznał ich osobiście, gdy nagrywali film na Wardęgę i oni też nienawidzą zwyrola.

Zwyrol na swoim live z kolei opowiadał o tym, że Boxdel go przestrzegał przed filmem na jego temat i opisał miniaturę. Następnie wyszedł film o Goats z Wardegą na miniaturce. Zwyrol sugeruje,
  • Odpowiedz