Wpis z mikrobloga

@ATAT-2 sp. Ojciec mi opowiadał, że kuzyn kiedyś miał awarie pompy paliwa i zajechał do mechanika kawałek dalej na samym rozruszniku xD nie chce wiedzieć w jakim stanie był później ten rozrusznik i akumulator, ale dojechał? Dojechał
  • Odpowiedz
  • 1
ludzie piszą o tym co ludzie tam chcą ...

@fraciu: O tym, że chcą żeby ich auto się popsuło żeby mogli pozwiedzać ASO i Koszalin?
  • Odpowiedz
  • 0
@ATAT-2 jasne, na grupach wędkarskich to samo, człowiek jechał do XXX ale przy okazji zwiedził i zobaczył rzeczkę. Dajcie ludziom spokój, a może bardziej zainteresujcie się dezinformacja i chłopskim rozumem w necie.
  • Odpowiedz
  • 0
Przecież on, k---a, na tym zarabia

@Professor_Of_Logic: nie znam typa, wpychają mi to na FB tak samo jak zachwyty nad Omodą xD

może bardziej zainteresujcie się dezinformacja i chłopskim rozumem w necie.

@fraciu: Śmiało, zajmuj się
  • Odpowiedz
@ATAT-2, wczoraj wyskoczyła mi jego relacja w związku z tą awarią xD Przez to, że się wysprzeglił, że zasięgu ma na tyle by dojechać do ASO, to nie chcą do niego wysłać lawety. Jeśli auto nie zostanie przywiezione na lawecie, to nie przysługuje mu auto zastępcze. Po kilku telefonach powiedzieli mu, że przesłuchali nagrane rozmowy i on już tak namieszał, że nie chcą się zajmować jego sprawą i dadzą mu
  • Odpowiedz