Wpis z mikrobloga

• 6
@maniok: w piątek był komunikat o wejściu do zbrojeniówki, podobnie jak na Bumechu. Ogromny wolumen, dzisiaj z resztą też. Małpy wchodzą na fomo goniąc zielone świece, ja jestem jedną z nich. W końcu to poleci, ale mam nadzieję, że uda się zrobić dobry zysk. Wystarczy spojrzeć na bumech parę lat temu, takie squeezy potrafią robić po 300%, siła spekuli.
  • Odpowiedz
  • 0
@Vela102 kiedyś famur to był core mojego portfela ale musiałem zrealizować zysk gdy kupowałem mieszkanie. (I dobrze bo po miesiącu od sprzedaży była zwała) Potem znowu wszedłem w okolicach dwójki ale za niższą kwotę. No nic. Będzie druga trzynastka w tym roku
  • Odpowiedz
  • 1
@PodniebnyMurzyn: zawsze coś... Jeszcze trochę urośnie i będziesz miał niezły zysk. Ja to fade'owalem od zeszłego piątku. Czyli mogłem wchodzić za 16.. . Później cały poprzedni tydzień, czekając na dipa i nie wypelnily mi się zlecenia.. Tak czy siak dzisiaj wyglada ladnie i przynajmniej stop loss na lekki zysk moge ustawić, więc jest ten spokój
  • Odpowiedz
@Vela102: ja puściłem po 3,8 zł - wiem, że za nisko, ale cóż... takie zasady. Sumarycznie (biorąc pod uwagę wszystkie wyjścia) to mi się opłaca. Lepszy zysk w garści niż większy zysk na dachu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
Grenevie puściłem na +10-15%. Bumech sprzedałem po 39, z tym że kilka razy wracałem za 31 i straciłem z 1-2k na stoplossach. Teraz znów mam większą pozycję ze średnią 32.5. Nie ogarnąłem stop-lossa i już byłem sporo w plecy, a wczoraj ta laga i jestem na zero. Mimo wszystko trzymam pod kolejną falę, jakby spadło znów sub 30, to chyba się pożegnam. Siedzisz w tym?
  • Odpowiedz