Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +21
Co mają w głowie faceci około 173 wzrostu robiący dzieci ze swoimi kobietami o wzroście 154?
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś

To jest moja mama, z walizką. Moja mama wydrukowała instrukcję przejścia z dworca gdańskiego na przystanek autobusu 500, którą dla niej zrobiłam. Dajcie plusa, żeby się nie zgubiła xD
źródło: 1000002833
Pobierz
![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

źródło: temp_file9087754102461492910
PobierzKażdą mowę nienawiści sobie jakoś usprawiedliwią, byle tylko móc dalej ujadać.
@Gieremek: Całe swoje obecne życie zawodowe zawdzięcza nazwisku, które za komuny ugruntowało pozycję do chociażby wrzucenia nieznanej dziennikarki do głównego wydania Wiadomości. Całkowity przypadek
Więc nie, nie brała udziału w takich akcjach jak obława, ale dzisiaj korzysta z następstw tego i kontaktów, jakie wtedy zostały utworzone. Podobnie zresztą jak niemieckie firmy, które dzisiaj nie mają nic wspólnego z III Rzeszą, ale ugruntowanie ich
@Pomorski_Wilk: Dokładnie to miałem na myśli pisząc, że "każdą mowę nienawiści sobie jakoś usprawiedliwią, byle tylko móc dalej ujadać."
Zresztą zdanie Pani Dorotki o teściu:
,,Oj, panie Fogiel, panie Fogiel, czyli na Ryszardzie pan poległ i chwyta się za Maksymiliana? Proszę bardzo, sam pan chciał: Virtuti Militari, ordery bojowe za Warszawę, Wał Pomorski, zdobycie Berlina. Czyli cały szlak bojowy. A pan wolałby,
@Pomorski_Wilk: obrzydliwe.
@galicjanin Ale to nie Stanowski ją hejtuje, tylko połowa społeczeństwa. Dorotka nie gryzie się w język jak mówi o prawicy i nagle jest płatkiem kwiatu
Obrzydliwe.
No i ze wszystkich rzeczy o które można (słusznie) oskarżyć tę dziennikarkę on sobie wybrał historię OJCA JEJ MĘŻA. Wtf, co ona ma do tego.