Aktywne Wpisy

salome_trzy +2

smuteczekft +63
#gielda trudny do zaakceptowania fakt - 95% z nas wyszlo by lepiej kupujac zwykly etf na nasdaq zamiast sie j---c w wybierabie spolek
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Pewnie zrobi cz2. gdzie będzie że chłop jej mówi że ma fajną pierdziawe na rowerze, że ch*ja się znasz na kącie siodełka.
Albo facet jej powiedział że ma brzydką owijkę i ma licznik od iGPSORT to możę wypier* bo tylko garmin XDDD
Tak samo koło mnie miałbym najbliżej siłownie chyba 400metrów.
To nie k---a klub fitnes tylko dla bab...
W skrócie baba ma problemy jakieś ze sobą, kompleksy.
Coś tam doświadczyła każdy coś doświadczył.
Ile k---w na mnie leciało od nieznanych, ile od rowerzystów z rajdów takich ogólnych.
Kręciła się pewnie na jakiś grupach gdzie ludzie nie jeżdżą tylko z----------ą może pod jakiś zawody i tyle. TO w takim razie nie dla niej miejsce. Ona zamiast tak rozumować to woli powiedzieć ze faceci są c-----i i tyle z laską fajnie i może po rowerze się przeliżą wspólnie XD
Ale tak naprawdę uj w nią, bo wiecie co jest najlepsze? Że ja Ty ktoś inny nie są z taką babą. Tylko właśnie jakiś jeden typ musi takiego p---------a słuchać w chałupie/mieszkaniu
#logikarozowychpaskow #rower #szosa #kolarstwo
Sporo jest takich gagatkow w naszym internecie, mało treningu, dużo paplania.
@S_T_A_L_K_E_R_: I wy się dziwicie, że ona woli w kobiecym gronie jeździć?
Ja chamów i śmieci usunąłem ze swojego życia, ona też to robi ale musi o tym p-------ć na rolce.
Nawet nie musiała pisać że jest feministką bo to już w filmie widać.
Na całe szczęscie to nieszczęście jest tylko w internecie w realu takich nie spotykam. Normalne laski co nawet same zagadają na przejśćiu dla pieszych