Wpis z mikrobloga

Baba płacze że z drugą babą to się fajnie jeździ a chłopy to weź idź w ch&j z nimi.
Pewnie zrobi cz2. gdzie będzie że chłop jej mówi że ma fajną pierdziawe na rowerze, że ch*ja się znasz na kącie siodełka.
Albo facet jej powiedział że ma brzydką owijkę i ma licznik od iGPSORT to możę wypier* bo tylko garmin XDDD
Tak samo koło mnie miałbym najbliżej siłownie chyba 400metrów.
To nie k---a klub fitnes tylko dla bab...

W skrócie baba ma problemy jakieś ze sobą, kompleksy.
Coś tam doświadczyła każdy coś doświadczył.
Ile k---w na mnie leciało od nieznanych, ile od rowerzystów z rajdów takich ogólnych.

Kręciła się pewnie na jakiś grupach gdzie ludzie nie jeżdżą tylko z----------ą może pod jakiś zawody i tyle. TO w takim razie nie dla niej miejsce. Ona zamiast tak rozumować to woli powiedzieć ze faceci są c-----i i tyle z laską fajnie i może po rowerze się przeliżą wspólnie XD

Ale tak naprawdę
uj w nią, bo wiecie co jest najlepsze? Że ja Ty ktoś inny nie są z taką babą. Tylko właśnie jakiś jeden typ musi takiego p---------a słuchać w chałupie/mieszkaniu

#logikarozowychpaskow #rower #szosa #kolarstwo
STALKER_ - Baba płacze że z drugą babą to się fajnie jeździ a chłopy to weź idź w ch&...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@S_T_A_L_K_E_R_ zdecydowanie tak. Nie polecam więcej oglądać bo dostaniesz raka. Ale ma swoje fanki i fanów xD
Sporo jest takich gagatkow w naszym internecie, mało treningu, dużo paplania.
  • Odpowiedz
@S_T_A_L_K_E_R_ bez przesady. Oglądałem od czasu do czasu za sprawą relacji z ultra i jeździła ze swoim "Chlopem". Kiedyś jak socjale nie były jej głównym źródłem dochodu, była dość znośna do oglądania. Po prostu zobaczyła że wciąż jest kawałek tortu do zgarnięcia, coś jak warszawskiszon aka ministrakolarstwa
  • Odpowiedz
@S_T_A_L_K_E_R_ whatever. Nie wchodzę komuś w majty. Jest irytująca, nie ma nic wspólnego z trenowaniem kolarstwa, niby to krzewi rowerzystów do jazdy, to napędza branże spoko. Ale mega wkurzająca maniera.
  • Odpowiedz
@ShpxLbh: tu @Desmosedici dobrze napisał robiłą relacje z ultra nie siadało to. Postanowiła robić kontrowersyjny kontent plus zostać nawet jak tak nie myśli feministką i liczby się kręcą, poczytałem tam komentarze nieźle się tłumaczy. Nawet mogła pare punktów pozmyślać kto to zweryfikuje XD
  • Odpowiedz
jak widziałem ten uśmiech na początku to już wiem że bordeline, dwubiegunówka

bez kitu taki uśmiech na początku trochę ala psychopatka

mam 50% przeczucia że to lesba

@S_T_A_L_K_E_R_: I wy się dziwicie, że ona woli w kobiecym gronie jeździć?
  • Odpowiedz
@ShpxLbh: No własnie to jest clue tego flmiku. Bo 90% mamilów nie jeździ na rowerze, nie uprawia turystyki. Oni trenują. Dajcie ludziom jeździć jak chcą i gdzie chcą, c--j was to obchodzi, nie chcesz nie oglądaj, mnie koło bata ona lata, więc po co tracić czas wylewając swój jad i frustrację? Kierowca BMW w wydaniu rowerowym...
  • Odpowiedz
@a__s: i git niech sobie jeździ typowa agresywna femistyczna jednostka, która szuka 'mentalnego guza'.
Ja chamów i śmieci usunąłem ze swojego życia, ona też to robi ale musi o tym p-------ć na rolce.
Nawet nie musiała pisać że jest feministką bo to już w filmie widać.
Na całe szczęscie to nieszczęście jest tylko w internecie w realu takich nie spotykam. Normalne laski co nawet same zagadają na przejśćiu dla pieszych
  • Odpowiedz