Wpis z mikrobloga

#blackpill #tinder #badoo #przegryw Założyłem fake konto na badoo, zdjęcie wziąłem z strony pexels. Choup trochę przy sobie z lekkim zarostem, napisałem 187 cm wzrostu. Minęła godzina i 13 polubień... dla mnie jest to nie pojęte, gdyż z moją wagą 50 kg i 170 cm wzrostem łącznie na badoo i tinderze w ciągu 7 dni mam MAKSYMALNIE DWA lajki.

Reasumując myślałem, że chłopy lajków nie dostają na badoo/tinderze, że tylko kobiety, ale jak widać znajomi nie kłamali, po prostu ja jestem prawdziwym przegrywem.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dwa-bulki-kielbasa: a co ma 50kg do wyglądu mordy? Oski suchoklates może mieć kwadratową szczene jak brzytwa. Op jak ma słabą twarz przy 50kg to przy 60 czy 70 bedzie miał jeszcze gorszą bo bardziej pucułowatą.
  • Odpowiedz
@karolak2122: Ja to byłem zaskoczony, bo na tinderze to tak z 5 par pierwszego dnia a potem 0-2 dziennie. A na badoo mi wpadło pierwszego dnia 10+ lików i potem też tak kilka dziennie, tylko na badoo to naprawdę jest już desperat vibe. W sensie może chłop troche hipergamiczna bestia tez jest, ale nadwagi nie toleruje
  • Odpowiedz
Oski suchoklates może mieć kwadratową szczene jak brzytwa.

@De_Fault: jak masz posturę więźnia obozu to ci się taka szczęka nie wykształci w okresie dorastania bo niby z czego. Ciekawe jak niski ma op poziom testosteronu.
  • Odpowiedz