Aktywne Wpisy

lukasz-lux +1280
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

darknightttt +4
Gdybym miała się z kimś związać musiałby spełniać te warunki:
- żadnych planów na dzieci i żadnych kotów
- dopuszczalnie mało kłopotliwe zwierzątka
- własny samochód
- żadnych ślubów
- mieszkanie na wspólnym wynajmie, chcę aby prawa były po równo
- żadnych planów na dzieci i żadnych kotów
- dopuszczalnie mało kłopotliwe zwierzątka
- własny samochód
- żadnych ślubów
- mieszkanie na wspólnym wynajmie, chcę aby prawa były po równo

#kanalzero #polityka #stanowski #tvpis
źródło: image
Pobierzedit. Nie wiem, o co chodzi z tym dzieckiem i dziennikarskim funkcjonariuszem PiSu, mówię tylko, co PO powinna zrobić dla własnego dobra.¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
W teorii - niby nic takiego nie powiedział. Praktycznie - po cholerę wciągać w ogóle temat jej syna w takie przepychanki. Zwłaszcza w czasach gdzie by uruchomić hejt nie potrzeba wiele. Przecież do tego młodego mogą pisać różne zjeby, ze
źródło: image
PobierzJa tam nie słyszałem zeby jej teść załatwił karierę jej mężowi. Nie mówię, ze tak nie było tylko ze nic o tym nie wiem. Niemniej, musiał mieć serio dobre układy bo maz Schnepf pracował i w kancelarii Jarka i Lecha.
Teraz jej post stał się viralem, repostuje go nawet Sikorski, pewnie cała akcja dalej się będzie dalej kręcić, a bogu ducha winny dzieciak stanął w centrum uwagi. Zupełnie
- Nie ma pasków grozy.
- Wiadomości nie wyglądają jak regularne pranie mózgu (powtarzanie w kółko tych samych fragmentów, nakładanie czerwonego filtra na przeciwników i przesteru na dźwięk, felieteny zamiast newsów)
- Pokazują na żywo konferencje i wiece opozycji (za PiS W OGÓLE tego nie robili, cenzurowali nawet sejm)
TO DOKŁADNIE TO SAMO XD Słyszałeś