Aktywne Wpisy

MonazoPL +144
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 1500x1500 v2
Pobierz
FrizPL_ +425
Macie swoje wolne media xD
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
źródło: d1601edbd464c018e00077277e6f98070b2aab999885c153ba99f77151f43cf5
Pobierz

Niestety, ale ja jestem zbyt biedny i zbyt głupi, żeby pozwolić sobie na nieposiadanie bitcoinów. Pochodzę z niskiej klasy społecznej, gdzie na obiad zdarzały się placki ziemniaczane zamiast schabowego. Wychowałem się w wielkiej płycie, gdzie wakacje spędzałem na trzepaku pod blokiem. Nie mogę sobie dzisiaj pozwolić na to, żeby nie mieć nawet ułamka bitcoina. Podziwiam wykopków, którzy żyją bez ułamka bitcoina i nic sobie z tego nie robią. Dla mnie to za duże ryzyko.
Przypomnę tylko, że posiadanie 0,1 btc da na emeryturze około 2 mln zł czyszczone inflacją czyli z dzisiejszą siła nabywczą. 21 mln $ (7 mln $ po oczyszczeniu inflacją) za 1 btc do 2046 jest faktem. 1 mln $ za 1 btc do 2030 też jestem faktem.
No cóż, ludzie nie lubią faktów, gdy horyzont czasowy nie jest dla nich przejrzysty.
Jestem all in w bitcoinie. Nie wstydzę się tego. "Naganiałem" jak btc był po 1000 $, będę naganiał jak będzie po 1 mln $ i 10 mln $. A na końcu każdy odpowiada sam za swoje decyzje inwestycyjne.
Rysiek inwestments since 2016.
#bitcoin #oszczedzanie #pieniadze #emerytura #oszczednosci
Za 15lat bitkojtn równiedobrze może stać się już bezużyteczny.
A tak poza tym, to nie wiem ile
Co do zostania milionerem, to ja na to nie mam szans, bo z moimi 0,002137 bitcoinami na pewno mi się nie uda. Ale ja nie jestem tu po to, żeby być bogaty, ale po to, żeby inni mieli szansę zacząć oszczędzać w bitcoinie.
źródło: rysss
PobierzPoziom debilizmu w internecie powoduje u Ciebie przeświadczenie o Twojej "wyjątkowej" inteligencji. Niestety, muszę Cię rozczarować, to nie Ty jesteś mądry tylko internety są głupie. Ale nie ma sprawy, stosuj dalej dowody anegdotyczne, utrzymujesz poziom dyskusji.
Tak cię widzę
źródło: 6fff8a02e87868b8619e249094454b9a
PobierzTwój sposób myślenia pasuje do współczesnego świata, gdzie posłuch mają absolwenci Akademii Chłopskiego Rozumu. Gratuluję dyplomu!
co tam jeszcze mądrego wyczytałeś na fb? dawaj masło szkodzi? od łososia dostaje się raka prostaty? od szczepionek autyzmu?
Jest tyle zmiennych, a ty porównałeś chyba
O chorobach cywilizacyjnych słyszałeś? Wiesz w jakim stanie są ci długo żyjący ludzie? Dawaj statystyki ile z nich jest uzależnionymi od produktów farmaceutycznych, szczający w pampersy zombi, nie potrafiący zrobić 3 kroków bez balkonika. Nie rozpoznający swoich bliskich. Dziękuję za takie wydłużone życie.