Napisałem to pod jakimś komentarzem, ale chciałbym też, żeby to było na głównej "tablicy" tutaj:
Nie pomagać żadnej młodej kobiecie i tym co są za "ścianą" (no chyba, że to twoja matka, babcia, siostra lub żona) jak "wnoszenie walizek lub ściąganie walizek w pociągu" - niech zadzwoni po swojego faceta lub męża i niech jej te walizkę ściągnie lub niech zadzwoni po tego zmyślonego "chłopaka" którego wymyśliła, żeby chłopak, który o nią zabiega lub proponuje spotkanie się odczepił, "idealnego chłopaka", którego tak chętnie wymyśla, żeby spławić innych. Niech on się wykaże. Starszym paniom można pomagać (babcie)
Młode kobiety wypowiedziały wojnę płci męskiej, a niektórzy im jeszcze pomagają, plują na was a wy udajecie, że to deszcz i się uśmiechacie xD ona cię wykorzysta w tym czym jej pomożesz, a za moment poleci do badboya na skakanko.
Jak chce pomocy to niech zadzwoni po tragarza lub po pomoc drogową, niech nie udaje, że jest bezradna i patrzy się słodko xd
Wielu facetów daje się „wciągnąć” w rolę darmowych usługodawców
@urfavkillv: Możesz współczuć, ale sobie białorycerzu, nie będę grał darmowej roli w czyimś teatrze, pomagać można babci, a nie każdej, która mrugnie okiem
@shaguar no i co boże ja przynajmniej mam szacunek do kobiet, a ty nie masz, a pewnie siedzisz z innymi takimi samymi walikoniami jak ty i tylko o nich gadacie 24/7 pijąc jakieś żubry z puchy omgggg to przykre
@shaguar: W przeciwieństwie do większości nie mam zamiaru Cię ganić za Twoje decyzje. Chciałbym tylko wiedzieć co chcesz w ten sposób osiągnąć. Ja rozumiem, że nadskakiwaniem u nich nic nie ugra, lecz takimi zagraniami jedynie utwierdzą się w przekonaniu, że nie należy zwyklaków traktować tylko jak powietrze ale jak powietrze morowe. Powiedzenie "Chcesz podobać się kobietom to bądź dla nich twardy jak beton" przestało funkcjonować po powstaniu internetu. Sam po
@urfavkillv: szacunek tylko dlatego ze sie ktos urodzil z dziura miedzy girami xxdd to ten sam poziom co szacunek dla starszych tylko dlatego ze troche dluzej żyje
@femboiz69 pomoc komuś z walizka to wymuszona uprzejmość? ja nie jade skręcać typiarze cały dzień mebli i łóżka gdy ona będzie śmieszkować z koleżankami na kamerce i pić kawe tylko wrzucam jej walizke i lecę dalej, maksymalnie 3 sekundy roboty i maksymalnie 3 sekundy później zapominam o temacie
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Nie pomagać żadnej młodej kobiecie i tym co są za "ścianą" (no chyba, że to twoja matka, babcia, siostra lub żona) jak "wnoszenie walizek lub ściąganie walizek w pociągu" - niech zadzwoni po swojego faceta lub męża i niech jej te walizkę ściągnie lub niech zadzwoni po tego zmyślonego "chłopaka" którego wymyśliła, żeby chłopak, który o nią zabiega lub proponuje spotkanie się odczepił, "idealnego chłopaka", którego tak chętnie wymyśla, żeby spławić innych. Niech on się wykaże. Starszym paniom można pomagać (babcie)
Młode kobiety wypowiedziały wojnę płci męskiej, a niektórzy im jeszcze pomagają, plują na was a wy udajecie, że to deszcz i się uśmiechacie xD
ona cię wykorzysta w tym czym jej pomożesz, a za moment poleci do badboya na skakanko.
Jak chce pomocy to niech zadzwoni po tragarza lub po pomoc drogową, niech nie udaje, że jest bezradna i patrzy się słodko xd
Wielu facetów daje się „wciągnąć” w rolę darmowych usługodawców
Ocknijmy się!
#p0lka #blackpill
@urfavkillv: na szacunek to trzeba zasłużyć. Nie, podstawowa uprzejmość to NIE JEST "szacunek", to są dwa różne pojęcia.
PS.
źródło: biauorycerzykostwo be like
Pobierz@ThinkBackwards: nic takiego nie napisał
Komentarz usunięty przez moderatora
W takim razie co autor miał tutaj na myśli?