Aktywne Wpisy
razdwatrzy55 +500
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz
JakDorobic_com +111
Ostateczne #rozdajo z okazji Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: rozdajo 28.11
Pobierz

#perfumy
Joop Homme? Zmiluj sie Mirku...
Co do Joop homme zauważyłem, że najwięcej hejtuja faceci ale bardzo dużo kobiet właśnie o niego pytało propsujac zapach. Także imo jak chcesz podrywać facetów to warto odpuścić, jak kobiety to warte zainteresowania
@skybot: Przecież to aktualnie podstawa perfumowego rynku: JPG, Azzaro, Armani czy multum arabów bazuje właśnie na słodyczy. To że tobie się nie podoba, nie znaczy że wśród innych też tak jest ¯\(ツ)/¯ Większość ludzi kupuje tanie perfumy, a tam króluje linia słodka lub niebieska o ile ktoś chce postawić na świeżość, taka jest prawda.
W swoim życiu najwięcej
Joop Homme kojarzy sie z 50-60 letnim niemcem w latexie na paradzie rownosci
@KlapekZeusa: Dla ciebie czy dla mnie tak, ale większość ludzi zwróci tylko uwagę, że są słodkie ¯\(ツ)/¯ Gisada cz One Milion będą dla nich praktycznie tym samym, słodkim ulepem. To że się różnią odrobinę nutami na nikim - "oprócz perfumiarzy" - nie zrobi żadnego wrażenia, a tych "wtajemniczonych" jest na tyle mało, że nie warto się zbytnio starać.
Patrząc na lata jakie spędziłem na próbowaniu
Próbka badawcza - partnerka. Z obcymi ludźmi nie gadam
@skybot: No właśnie dla ciebie, dla ludzi z otoczenia już niekoniecznie. To tak jak z arabami, większość jest naprawdę średnio noszalna, a ludzie kupują i nawet sobie chwalą ¯\(ツ)/¯