Wpis z mikrobloga

@pozdroxxx666 to nie jest wygenerowane przez GPT. Chat używa em/endash, a tutaj to zwykle minusy z klawiatury. Chat nie wyplułby takiego wysrywu. Chat również dość zręcznie operuje myślnikami, a tutaj służą one za przecinek.
  • Odpowiedz
@Cogito-sum:

Problem jest taki że sam Sikorski robi taką agendę. Zamiast nagłaśniać o szczegółach spotkania z Rubio czy Colbym, wolał zrobić głupawy filmik.

No i czemu kłamiesz? Zajrzałem na jego profil na x.com i widzę, że wrzuca merytoryczne informacje. Tylko pisowska propaganda uprawa cherry picking.
  • Odpowiedz
@Cogito-sum: Beka to z Nawrockiego bo się zesrał, że mu partię obrażają a Sikorski powiedział tylko o tym, że pisowcy siali propagandę, że nikt z rządu nie ma wstępu do Białego Domu.
  • Odpowiedz
Proszę na chwilę zapomnieć o emocjach, o naszej wewnętrznej polityce.

@XeNinja:

XD, niech najpierw sam posłucha swoich rad, potem niech pis niech posłucha, a potem niech się czepia innych!
  • Odpowiedz
Ty naprawdę uważasz, że filmiki sikorskiego sprzed białego domu "PACZCIE JESTEM PRZED BIALYM DOMEM A PISOWCY I NAWROCKISCI CHCIELI MNIE ZABLOKOWAC A JA TAM JESTEM HJEHEHEH I CO MI ZROBICIE"

To poważna polityka i sikorski tak się powinien zachowywać?

@Latarenko: Tak
  • Odpowiedz
@XeNinja: te prowokacje i gówniane zagrywki pisowcow są już żenujące. "A ja mam fajnych kolegów z Ameryki a ty nie łeee łe łe łe łe :p :p" - tak widzę te manewry nowego pionka kaczyńskiego.
  • Odpowiedz
@Cogito-sum: Sikorski się tak zachowuje? A nie batyr, że na rozkaz PiSu wykorzystuje fakt, iż czitos będzie bardziej przychylny takim samym sympatykom putina jak on? I dlatego się bez przedstawiciela MSZ batyr ustawia z czitosem? To nie oni się zachowują jak gówniarze?
  • Odpowiedz