Wpis z mikrobloga

@Inozythol z jednej strony przyznam Ci rację, jest tak jak piszesz, ale nawet przy dużym wysiłku fizycznym i aktywnym trybie życia plus gabarytach, nie czuł bym się za fajnie po takim strzale przetworzonego żarcia składającego sie z węglowodanów. Nie jestem pedantem, tez lubie opierniczyc kanapeczkę z tesco i popić czymśslpdkim ale po takiej ilości by mnie zamuliło a jestem spory
  • Odpowiedz
@Inozythol pomyśl o tym, noe chce nikogo edukować ale serio to gówniane jedzenie I kiepskie samopoczucie, nawet jak robię sobie kanapki do pracy to wypycham je białkiem i warzywami i lepiej zjeść mało a często niż dowalić do pieca. To jest nke zdrowe i to czuć
  • Odpowiedz
@Adwokat_Diabla: ale Ty zwalasz winę na węgle, a w tych produktach jest jeszcze sporo tłuszczu. A to też ma znaczenie. Pomijając to, że nie są to jakieś wybitnie c-----e produkty. Powiedziałbym że to lepszy wybór wśród gotowców, bo mógłby być drożdżówki i batoniki i jakiś napój śmietankowy.

I nie dywaguj, że nawet mając duże zapotrzebowanie z powodu treningów i niski bf jakbyś zjadł dwie kanapki i dwa jogurty to byś
  • Odpowiedz
@Inozythol zadam ci pytanie. Masz zamiar się wymądrzać i strugać pawiana - to wyjazd. Masz jakąś wiedzę, to Masz też mózg by umieć ją przedstawić, czego nie widzę. Chcesz się dostać to idź na kibel. Starałem się być grzeczny bo nie masz pojęcia o czym piszesz ale podnosisz poprzeczkę farmazony wysoko, odpowiedz na pytanie
  • Odpowiedz
@Inozythol w ogóle to co ty tu piszesz i starasz się udowodnić wygląda tak, jak by jakiś debil na siłę musiał się przywalić bo takie ma chobby ale brak mu wiedzy i rachunków. Przestań, moja rada. Po co sie wyglupiasz,
  • Odpowiedz