Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: nie ma znaczenia czy dziewczyna jest dziewicą czy nie, no chyba że jest się prawiczkiem i myśli że niezadowoli dziewczynę czy go wyśmieje za brak umiejętności, ludzie się schodzą i rozchodzą jeśli ktoś miał 1-2 partnerów to nie ma w tym nic złego że nie wyszło gdzie zazwyczaj ten 1 partner to nastoletnia miłość, natomiast co do osób które były w 10 czy 15 związkach to da się to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: @JonaszSynGrazyny ładny tu festiwal beciakowania. Wiesz dlaczego większość facetów ma wpojone, że wymaganie dziewictwa to jakieś zaburzenie? Bo oni nie mają szans na dziewice jak większość facetów. Spokojnie w przyszłości to jak facet będzie chciał dziewczynę, która nie jest prostytuką to będzie zboczeńcem. Ale nie przejmujcię się, bo i tak większość przegrywów z neta nigdy dziewicy nie zdobędzie, dla chada to, nie przegrywa
  • Odpowiedz
@piijany: ma znaczenie i to nawet nie w kwestii biologicznej, a właśnie traum i podejścia do związku plus oddania. Ale dziewica to towar niedostępny np. dla takich beciaków jak ty, więc logiczne, że trzeba tworzyć jakieś wymyślone kontrukcję. To tak samo jak właściciel dacii będzie opowiadać, że ferrari to strata pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@centerario: masz rację nie będę już miał więcej dziewicy bo miałem w wieku 16/17 lat jak sam byłem prawiczkiem, no chyba że znasz takie co mają po 25/30 i zero doświadczenia - bo ja nie. Wraz z wiekiem zmieniają się priorytety, jak poznawałem dziewczyny będąc nastolatkiem większość było dziewicami i na tym mi zależało żeby również nie miała doświadczenia jak ja, aktualnie ważne dla mnie jest by tych partnerów miała
  • Odpowiedz
@piijany: tylko cuckoldy się cieszą, że ktoś im dziewczynę obracał, a jak jakiś facet miał dziewicę to logiczne, że kolejna może nią nie być, nie ma tu hipokryzji ale dlaczego wmawia się prawiczkom, że mają brać po innych to kpina
  • Odpowiedz
@centerario: no właśnie swoimi włosami idealnie wjechales w mija teorię o ukrytym zboczeńcu albo psycholu :) i jeszcze to jak o tym piszesz... I na koniec na wisienka, że komuś się wmówi, że trzeba prostytutkę brać. No właśnie o to mi chodziło dokładnie, o socjopatów jak ty :)
  • Odpowiedz
@JonaszSynGrazyny @JonaszSynGrazyny

@mirko_anonim: poza tym, że zarzutka to każdy dorosły facet pierdo lacy o dziewictwie jest jakimś ukrytym zboczeńcem.

Jeśli sam nie ma żadnego doświadczenia w tym temacie, ma 18 lat lub niewiele więcej, to dlaczego miałoby to być zboczeniem? Wg mnie jest to bardzo ważny aspekt stabilnego, zdrowego związku. Oczywiście nie można być hipokrytą i oczekiwać dziewicy, samemu nie zachowując wcześniej wstrzemięźliwości.
  • Odpowiedz
@centerario: jeśli mowa tutaj o młodych ludziach to w porządku że będąc prawiczkiem chce się dziewicę natomiast jeśli ktoś przespał i budzi się w wieku 27 czy iluś tam to nie powinien oczekiwać cudów no chyba że będzie szukał wśród dużo młodszych
  • Odpowiedz