Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +475
A pamiętacie jak grożono, że jeżeli postulaty lekarzy nie zostaną spełnione, to wyjadą oni z Polski i nie będzie miał kto leczyć ludzi?
Z perspektywy czasu taki wyjazd do Niemiec mógłby się wiązać z mniejszymi zarobkami niż w Polsce xD
Zarobki szwajcarskie, jakość usług na poziomie jakiegoś Azerbejdżanu
#lekarz100k #heheszki #konowalposting
Z perspektywy czasu taki wyjazd do Niemiec mógłby się wiązać z mniejszymi zarobkami niż w Polsce xD
Zarobki szwajcarskie, jakość usług na poziomie jakiegoś Azerbejdżanu
#lekarz100k #heheszki #konowalposting
źródło: 4EF77FAC-F38A-4972-8974-E529525A07B7
Pobierz
akordeon01 +100

Z jednej strony gigantyczna presja sukcesu, opowieści o programistach za 20k i własnym mieszkaniu przed trzydziestką, z drugiej - realia inflacji, korporacyjny kierat i poczucie, że praca zjada całą energię życiową. Porozmawiajmy o tym, jak wygląda prawdziwe zderzenie naszych ambicji z polskim rynkiem pracy.
#ankietydetektywa #polska #wydarzenia #praca #rynekpracy
Jak najuczciwiej opisałbyś swój obecny stosunek do pracy zawodowej i finansowej przyszłości?
Komentarz usunięty przez autora
czuję pustkę, bo jestem manago w korpo i ta praca nie daje mi ani radości, ani poczucia spełnienia. za to daje co włożyć do gara.
pogodziłem się z myślą, że nie jestem tzw. main character w tej grze zwanej życiem. może to depresja? nie wiem, ale i tak mam lepiej niż przeciętny p0lak, więc co
Buduje jednak plan B i do roku przejść na własną działalność.