Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 171
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@taktoperz: O wyrokach prawdziwych i słusznych powiada Jaś Kapela. @thorgoth Jasiu Kapela chyba prawnikiem nie zostanie już, bo w prawie to nie m czegoś takiego jak wyrok prawdziwy czy słuszny, ale czego Jaś się nie nauczył, to Jan nie będzie umiał w praktyce;)
  • Odpowiedz
@gabapentyn: Gość co był dziennikarzem, a nie za niego podawał się jak Jasiu, napisał w artykule pewnym tak-Wyroków sądowych się nie komentuje. Żelazna zasada, która ma budować szacunek i zaufanie względem wymiaru sprawiedliwości, powinna być respektowana zarówno przez polityków i dziennikarzy, jak i przez pozostałe grupy zawodowe czy społeczne. Tu źródło-https://i.pl/kto-ma-prawo-komentowac-wyroki-sadu/ar/440611 . @tomwick55 i @first Jakie Wasze zdanie? Dla mnie komentarz Jasia jest tak miarodajny jak opowieści
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: spinasz się jak jaja podczas wytrysku o krótki komentarz wyroku brzmiący “jest dla mnie prawdziwy i słuszny mimo, że nie jest prawomocny” twoja elitarna inteligencja wychodzi teraz na dużo głupszą, niż w rzeczywistości jest kapela.
  • Odpowiedz
@gabapentyn: Elitarna inteligencja? Nowomowa normalnie. Typie to, że jesteś kolegą kapeli, to nie znaczy, że możesz twierdzić, że są wyroki prawdziwe i słuszne czy istnieje elitarna inteligencja. Dam ci radę. Lepiej czasem pomilczeć niż dorabiać sobie gębę menela, co lubi z kolegami typu jaś kapela o wytrysku gadać!
  • Odpowiedz
@gabapentyn: Stąd niemądry człowieku miej na uwadze, że nazwiska piszemy dużą literą. Bo napisałeś o jakiejś kapeli i ja w tej chwili słucham Guns N'Roses po czym zastanawiam się, czy mnie z nimi porównałeś, bo to świetna rockowa kapela jest. Jak tak to oni są przynajmniej w kwestii artystycznej mądrzejsi niż ja i to pewnik. A ciebie lecąc muzycznie bym porównał do Tomka Niecika co u Wojewódzkiego myślał, że pozytywiści
S.....9 - @gabapentyn: Stąd niemądry człowieku miej na uwadze, że nazwiska piszemy du...
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: na forum adwokackim musisz mieć chyba już rangę ziobro XD dodatkowo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. kelnerkę w pizzerii też umoralniasz bo ci przynosi sztućce w koszyku, a nie rozkłada zgodnie z sv? pic rel ty rocznik 89 z mentalem ludzi komentujących posty tvn24 na fb ( ͡° ͜ʖ ͡°)
gabapentyn - @Sylwiusz89: na forum adwokackim musisz mieć chyba już rangę ziobro XD d...

źródło: IMG_0974

Pobierz
  • Odpowiedz
@gabapentyn: Poszukaj sobie kolegów do dyskusji gdzie indziej niemądry człowieku. Te XD, ranga ziobro dalej tworzą mi obraz ciebie jako takiego menela o aparycji tomka niecika co wierzy tylko w wyroki prawdziwe i słuszne. Czepianie się cyfer/liczb w nicku jest tak żałosne, jak ta postać co sobie ją obok nicku wkleiłeś i ona chyba robi 2 w WC w Złotych Tarasach. Dodatkowo dalej tłumaczę tobie, że nazwiska piszemy dużą literą.
  • Odpowiedz
@gabapentyn: To pytanie miało być, czy co? Tomku En, możesz mi mówić dziadku. Nie ma problemu. Problem jest taki, że czepiasz się cyfr/liczb i możesz zapytać @tomwick55 czy @first, że większość wpisów moich ma charakter merytoryczny i nie zakrzywiam rzeczywistości jak ty to zrobiłeś teraz, tworząc wyroki prawdziwe i słuszne. Jak masz ochotę to napisz mi, czym one są? Chętnie tego dowiem się, bo podobno człowiek całe
  • Odpowiedz
@gabapentyn: To widzę, że chyba temat wyczerpałeś. Mimo wszystko miło było poznać. PS Liczyłem na to, ze coś mi napiszesz o wyrokach prawdziwych i słusznych, ale cenię, że jednak rękawicy nie podniosłeś i nie pogrążałeś się dalej w absurdzie swoich teorii;)
  • Odpowiedz
@gabapentyn: To widzę, że stalkerem chcesz być jak już nie masz argumentów do dyskusji dalszej. A tak liczyłem, że napiszesz mi czym są wyroki słuszne, a czym prawdziwe? Wybacz, ale wracaj do towarzystwa co z tobą o wytryskach i kuśka pogada, bo ty chyba tęczowy jesteś, więc znajdź tam jakiś tęczowy wątek i pogadaj z rozwiązłymi miłośnikami młodych chłopaków. Może wreszcie będziesz mieć swojego sugar daddy
  • Odpowiedz
@gabapentyn: O zboczeniach piszę gość co postać co robi kupę ma wklejoną. A kto ci powiedział, że umiesz czytać ze zrozumieniem, bo tym mnie mega zaintrygowałeś? Niby raz mnie nazywasz adwokatem, czyli osobą o dużej wiedzy w pewnym zakresie, a raz twierdzisz, że nie czytam ze zrozumieniem i robisz na siłę ze mnie dziadka. Dziwny jesteś, a od ludzi na zet to swoich kolegów wyzywaj
  • Odpowiedz
@gabapentyn: Poza tym ty naprawdę nie masz piątej klepki. Myślałeś, że zostałeś do wątku zaproszony mojego? Właśnie już ciebie tam nie. Tam robię za sędziego, tu za adwokata, ale ty dalej twierdzisz, że są wyroki słuszne i prawdziwe, to ja twierdzę, że w szpitalu, gdzie jesteś, ordynator powinien dać ci reprymendę, że nadużywasz czas, który miałeś poświęcić na terapię, na stalking innych kont
  • Odpowiedz