Wpis z mikrobloga

@Glimpse0fTheFuture: piszesz jak kobieta :) Twoje spostrzeżenia są trafne. Bardzo mi to przykro stwierdzić. Jeszcze dodałabym swoje 3 grosze na temat tego że panowie oczekują że panie będą robić im awantury i rzucać talerzami żeby ich dyscyplinować. Dla mnie to jest tak głupie że aż nie uwierzyłam dopóki sama nie zobaczyłam takiego scenariusza. Do domu to się przychodzi żeby mieć spokój, harmonię i kobietę która jest ciepła i czuła. Nie
  • Odpowiedz
@Glimpse0fTheFuture: Z tego samego powodu dlaczego masz tylu sterydziarzy na siłowniach. Normictwo zawsze będzie się starało spełnić cudze wymagania względem tego kim mają być. Media im sprzedają jakąś wersję modela którym mają się stać i obiecują że wtedy dadzą im wszystko czego pragną. Tak się zarabia pieniądze.
  • Odpowiedz
@Mityczny_Manlet_Yebaka_168cm: proponuję zapoznać się z logiką i pojęciami takimi ciało i kwantyfikator. Ja nie doprecyzowałam, co nie upoważnia mnie jako jednej osoby bez wykształcenia psychologicznego do mówieniu o ogóle, co najwyżej może mówić o swoich doświadczeniach. [komentarz extra Jej zapomniałam jak tu jest ofensywnie. ]
  • Odpowiedz