Wpis z mikrobloga

Nie mogę z niektórych pseudo znafcow na wykopie, gość rozpoczyna dyskusje, ja podaję argumenty że komputery kwantowe mogą zmienić krajobraz krypto i jak blisko są, a gość odpowiada że blockchain to szyfrowanie SYMETRYCZNE a w ogóle to jestem głupi i się nie znam po czym mnie blokuje xD

https://wykop.pl/wpis/82828749/zaczailem-dzisiaj-troche-analizowac-cene-21-mln-za

#bitcoin #komputery
@rysiekryszard +6
Zaczaiłem dzisiaj trochę analizować cenę 21 mln $ za 1 btc o której mówi Michael Saylor w kontekście roku 2046 roku i w sumie kupuję to. Brzmi to bardzo logicznie.

Prosty rachunek, dzisiejsze 0,11 mln $ i średni wzrost 28,5 % który proponuje Saylor przez następne 21 lat daje
ni0bi - Nie mogę z niektórych pseudo znafcow na wykopie, gość rozpoczyna dyskusje, ja...

źródło: 1000040361

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Creamfields: Moje bitki są bezpieczne. Dzisiaj jeden jest warty 100 tys. $, jutro 1 mln $. Ja o tobie po tygodniu zapomnę, a ty przez całe twoje życie będziesz patrzył w lustro na debila i nie będziesz mógl dosłownie nic z tym zrobić, co najwyżej wylać swój bół d--y na mirko.
  • Odpowiedz
@rysiekryszard: ja jestem bitcoin maksymalistą chyba można powiedzieć. Jestem all in btc.
A ty jesteś trollem skompromitowałeś się nie pierwszy raz, wiesz że wszyscy to zapamiętają i się rzucasz.
Już ci klaunie wszystko wyjaśniłrm.
Wypad!!!
  • Odpowiedz