Aktywne Wpisy

Mireczki plusować, bo jak nie to wjecie co bendzie, zara Amerykę tu zrobię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #pdk #humorobrazkowy #usa #glupiewykopowezabawy
#heheszki #pdk #humorobrazkowy #usa #glupiewykopowezabawy
źródło: IMG_1330
Pobierz
Notakaprawda +8
Mental robaka. W komentarzach "To idźcie na trzy czwarte etatu hehe" albo "PRACA USZLAHETNIA!!!" Masakra. #polakicebulaki #polska #praca
źródło: 1000018067
Pobierz

xD
źródło: 541739073_1328007628763185_1044978028851033481_n
PobierzTaka prawda
Jak mieszkałem na wynajmowanym mieszkaniu z 3 innymi chłopami to co tydzień musiało być sprzątane bo taki syf był wszędzie.
A od ponad roku mieszkam sam w dużym własnym domu i odkurzałem może z 4 razy, bo raz że ja zawsze czyszczę na bieżąco jak się coś rozleje, pokruszy,
A dwa nie ma rozrzucenia odpowiedzialności.
Dodatkowo mam dużo czyściej niż jak tamto mieszkanie po sprzątaniu
Jak mi się czipsy wysypią to odpalam pilota i jadę odkurzaczem jak autem na sterowanie i zgarniam czipssiki mając fun xD
Kiedyś się dorobię odkurzacza mopującego to podłogi będą ładniejsze bo wkońcu je umyję. znaczy nie Ja tylko odkurzacz na który zarobię jebiąc nadgodziny. Po to one są by życie ułątwiac
Komentarz usunięty przez autora
@adamsowaanon: Ja mieszkam sam, odkurzam co tydzień, bo się mocno kurzy u mnie. Podłogę myję co dwa tygodnie. Nie wyobrażam sobie nie sprzątać pół roku jak w memie.
@lycaon_pictus: u mnie kurzy się tak że musiałbym dwa razy dziennie wszystko sprzątać by było czysto... a odkurzacz wjeżdża 2-3 razy w tygodniu