Wpis z mikrobloga

@Pendulum1337: bez kitu,
Jak mieszkałem na wynajmowanym mieszkaniu z 3 innymi chłopami to co tydzień musiało być sprzątane bo taki syf był wszędzie.

A od ponad roku mieszkam sam w dużym własnym domu i odkurzałem może z 4 razy, bo raz że ja zawsze czyszczę na bieżąco jak się coś rozleje, pokruszy,
A dwa nie ma rozrzucenia odpowiedzialności.

Dodatkowo mam dużo czyściej niż jak tamto mieszkanie po sprzątaniu
  • Odpowiedz
@Pendulum1337: Od kiedy mam robota sprzątającego to odkurzacz to tylko Karcher do czyszczenia auta xD
Jak mi się czipsy wysypią to odpalam pilota i jadę odkurzaczem jak autem na sterowanie i zgarniam czipssiki mając fun xD

Kiedyś się dorobię odkurzacza mopującego to podłogi będą ładniejsze bo wkońcu je umyję. znaczy nie Ja tylko odkurzacz na który zarobię jebiąc nadgodziny. Po to one są by życie ułątwiac
  • Odpowiedz
@funky-koval: albowiem będe miał więcej czasu na sprżatanie niby; p? każda para z dziećmi która znam używa tego robocika i sobie chwalą zwłaszcza przy dzieciach o ile robocik ma kamera do omijaa zabawek ;p
  • Odpowiedz
A od ponad roku mieszkam sam w dużym własnym domu i odkurzałem może z 4 razy, bo raz że ja zawsze czyszczę na bieżąco jak się coś rozleje, pokruszy,

@adamsowaanon: Ja mieszkam sam, odkurzam co tydzień, bo się mocno kurzy u mnie. Podłogę myję co dwa tygodnie. Nie wyobrażam sobie nie sprzątać pół roku jak w memie.
  • Odpowiedz
Ja mieszkam sam, odkurzam co tydzień, bo się mocno kurzy u mnie.

@lycaon_pictus: u mnie kurzy się tak że musiałbym dwa razy dziennie wszystko sprzątać by było czysto... a odkurzacz wjeżdża 2-3 razy w tygodniu
  • Odpowiedz