Aktywne Wpisy

LamajHarma +104

dr_Batman +78
Ponad 150 wykopków uważa że żeby dostać się na medycynę trzeba było mieć znajomości lub rodzinę lekarską.
Jak w tym kraju ma być dobrze jak ludzie wierzą w takie rzeczy?
Czujecie się lepiej ze soba jak wmawiacie sobie że inni którzy osiągnęli sukces mieli to “załatwione”?
Jak wyglądała rekrutacja na studia medyczne w tamtym czasie?
Jak w tym kraju ma być dobrze jak ludzie wierzą w takie rzeczy?
Czujecie się lepiej ze soba jak wmawiacie sobie że inni którzy osiągnęli sukces mieli to “załatwione”?
Jak wyglądała rekrutacja na studia medyczne w tamtym czasie?
źródło: IMG_6642
Pobierz

Jeszcze dzisiaj w trakcie dyskusji na temat wszystkich ruchów, nasz wannabe prawnik powoływał się, że działania w stronę żony storcha wynikały między innymi z tego, że "ma fantazje o molestowaniu dzieci" - wpisy na screenie oznaczone jedynką. W związku z tym w innym wpisie zapytałem go wprost, czy mając taką wiedzę, podjął działania zawiadamiające odpowiednie organy. Odpowiedź załączona i oznaczona dwójką.
Czyli ex storcha miała obowiązek działać i reagować, bo dostała informacje od Kawuli na temat działalności byłego męża, a wczorajsze akcje są uzasadnione z tego względu, że nie podjęła żadnych działań. Jednocześnie będąc pytanym o konkretne działania, Kawula miga się, że nikt go pod ścianą z czymkolwiek nie będzie stawiał, i nie ma obowiązku udzielania odpowiedzi.
Pójdę więc dalej. Gdyby cokolwiek Kawula w kwestii pdfowych zapędów storcha rzeczywiście zrobił, to wystarczyłoby mu poinformować ex bociana, że podjął takie ruchy, przekazać odpowiednie informacje i dzięki temu dać jej argumenty, które na czas wyjaśnienia sprawy pozwoliłby na ograniczenie kontaktów dzieci z rachoniem. Dlaczego więc nic nie zrobił i pchał to na bocianową do tego stopnia, że nawet na tagu to teraz wyciąga jako argument? Odpowiedzcie sobie sami.
A teraz moja opinia. Wytykasz storchowi, że wyciera sobie mordę swoimi dziećmi, jednocześnie wydzwaniając do jego żony i pchając narrację pdf, samemu nie podejmując żadnych działań. Ciebie kwestia tego, czy te dzieci spędzają czas z pdfem, czy nie kompletnie nie obchodzi. Zależało Ci tylko na jednym, wykręceniu cudzymi rękoma afery pdf niezależnie od konsekwencji. Jesteś taką samą hieną jak on. #kononowicz
źródło: kawula w interesie społecznym
PobierzPiszesz jak kobieta.
Potężne kontrargumenty na wyjaśnienie paskudnego zachowania obrzydliwych ludzi. Jak widać, ściany tekstu można pisać o tym, jak to ja niby nie mam racji.
A to nie jest przypadkiem dokładnie to samo, co próbowałeś robić z żoną storcha, i przez co doszło do udostępnienia rozmów z nią?
Ty nic nie musisz udowadniać, bo fakty mówią same za siebie i doskonale o tym wiesz.
Tak, bo zaczął wypisywać po redakcjach swoje odklejki. A praprzyczyną tego było to, że dostał prytoszału gdy mu wytknięto działanie na zasadzie kupki piasku.
No ale załóżmy, że nawet jest, jak mówisz i jednak coś złożyłeś. Wynika więc z tego, że z twoich zgłoszeń do odpowiednich służb wyszło jedno wielkie nic. I teraz, mając taką wiedzę (no