Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 182
@Shoujiki: Wiecznie złe Niemce. Z którymi jesteśmy razem w UE i NATO. Które obecnie są naszym sojusznikiem. A o Rosji zero złego słowa. Na kogo działa ten tani, niski i głupi populizm? Dlaczego w ogóle Niemcom by miało zależeć na osłabianiu Polski? Jesteśmy partnerem w handlu i buforem przed Rosją.
  • Odpowiedz
@kaoen9: O ironio, otwarcie nam wroga AFD, gdy dojdzie do władzy, Niemcy staną się dla nich partnerem do rozmów. Endecja miała tak samo z NSDAP. Nigdy się małpy nie nauczą.
  • Odpowiedz
Wiecznie złe Niemce. Z którymi jesteśmy razem w UE i NATO. Które obecnie są naszym sojusznikiem.

Sojusznikiem, ale i rywalem. W dodatku traktującym nas jak parakolonię.

A o Rosji zero złego słowa. Na kogo działa ten tani, niski i głupi populizm?

Uprawiasz
  • Odpowiedz
naprawdę cierpisz na poważne, ale to poważne deficyty. Chyba jedne z największych jakie tutaj widziałem.

@eduardo-garcia: a chwilę wcześniej w innym poście pytasz "Pokażesz mi, gdzie ci mityczni pisowcy wprowadzają tego rodzaju rynsztokowy język do debaty publicznej? " xDDDD

https://wykop.pl/wpis/82924843/polityka-o-panie-xd#287039617
@eduardo-garcia +3
Oni mogą powiedzieć wszystko, ale jak się im odwiniesz, to jest wielkie olaboga jak tak można.Tak trzeba z nimi jechać.

Pokażesz mi, gdzie ci mityczni pisowcy wprowadzają tego rodzaju rynsztokowy język do debaty publicznej?

@doggaz:
  • Odpowiedz
@Shoujiki: ubecki tibijczyk znowu odleciał

patriotyzm w tym kraju to tępienie czerwonej zarazy (partia-matka ubeckiego i inne ruskie partie) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zgodzę się, wróg tego kraju jest tylko jeden
  • Odpowiedz
@dr3vil: no i te reparacje... które z------a nam Rosja. To od Rosji ich powinniśmy wymagać - jakby nie patrzeć Niemcy duże terytorium stracili na cześć Polski. A Rosja nas tłamsiła i wyciskała przez ponad 40lat...
  • Odpowiedz